Gazete Vatan Logo
GündemBeyoğlu'nun korkulu rüyası yakalandı: Yankesicilik yaparken görüntülendi

Beyoğlu'nun korkulu rüyası yakalandı: Yankesicilik yaparken görüntülendi

Beyoğlu'nun korkulu rüyası yakalandı: Yankesicilik yaparken görüntülendi

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yankesicilik yapan ve daha önce de aynı suça karıştığı belirlenen şahıs, polis tarafından yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, yankesicilik suçlarının önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Ekipler, 23 Temmuz’da Beyoğlu’nda bir kişinin çantasının çalınması üzerine güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan çalışmalarda, çantayı çalan kişinin V.M. olduğu belirlendi. Şüpheli, 24 Temmuz’da düzenlenen operasyonla yakalandı. Soruşturmanın devamında V.M.’nin daha önce Beyoğlu’nda meydana gelen başka bir yankesicilik olayının da faili olduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen V.M., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Beyoğlunun korkulu rüyası yakalandı: Yankesicilik yaparken görüntülendi

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Öte yandan şüphelinin çantayı çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde V.M.’nin bir kişinin çantasını aldığı anlar yer aldı.