Gazete Vatan Logo

Bedelli askerlik 4. celp dönemi ne zaman?

Bedelli askerlik 4. celp döneminin hangi tarihte olacağı merak edilen konuların başında geliyor. Bedelli askerlik ile ilgili arayışlar sürüyor. İlk üç celp döneminde silah altına alınan adayların sevk tarihleri ve birlikleri E-devlet üzerinden duyurulmuştu. Peki Bedelli askerlik 4. celp dönemi ne zaman?

Bedelli askerlik 4. celp dönemi ne zaman?

Bedelli askerlik 4. celp dönemi için meraklı ve heyecanlı bekleyiş sürüyor. Bedelli askerlik 4. celp dönemi için başvurular yine E-devlet üzerinden yapılacak. İşte ayrıntılar...

BEDELLİ ASKERLİK 4. CELP DÖNEMİ NE ZAMAN?

Bedelli askerlik ile ilgili arayışlar sürüyor. İlk üç celp döneminde silah altına alınan adayların sevk tarihleri ve birlikleri E-devlet üzerinden adayların bilgisine sunulmuştu. İlk celp döneminde silah altına alınan adaylar askerlik görevini tamamladı. 5 Ekim tarihinde terhis olan adayların ardından 6 ekim tarihinde ikinci celp döneminde silah altına alınacak olan adaylar birliklerine teslim olmaya başladı. 3. celp döneminde silah altına alınacak olan adaylar ise 27 Ekim tarihinden itibaren tertip edildikleri birliklere teslim olacak. 4. celp dönemi ise 3 Kasım'da Bedelli askerlik başvurularının sona ermesinin ardından belli olacak.