Gazete Vatan Logo

Bakırköy'de bina çöktü! 1 kişi göçük altında kaldı

Bakırköy'de 5 katlı binanın yıkımında çalışan Mehmet Turgut, ayakkabısını almak için düştüğü çukurdan itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Bakırköy'de bina çöktü! 1 kişi göçük altında kaldı

Olay, saat 16.40 sıralarında, Bakırköy Osmaniye Mahallesi, Aksu Osmaniye Yolcu Sokak üzerinde bulunan 5 katlı binanın yıkım çalışmasında meydana geldi. İnşaat alanında çalışan iş makinesi operatörü Mehmet Turgut'un sulama yaptığı sırada enkaz alanında oluşan çukura ayakkabısı düştü. Düşen ayakkabıyı almaya çalışan Mehmet Turgut'un çukura düştü ve molozlarla beline kadar gömüldü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Turgut, ambulans ile hastaneye sevk edildi. Ayağında Ezikler oluşan Mehmet Turgut'un hayati bir tehlikesi olmadığı öğrenildi.

"BELİNE KADAR TOPRAĞIN ALTINDA KALIYOR"

Olayı anlatan Kemal Berker, "Kentsel dönüşüm çerçevesinde, 4-5 gündür yıkım ekipleri tarafından, yıkılmaktaydı. Yıkım ekiplerinin çalışanlarından bir tanesi, orada olan çukura ayakkabısı kaçıyor, ayakkabısını almak için indiğinde, toprakta kayıyor, beline kadar toprağın altında kalıyor. Çalışanlarlar afada, ambulansa haber veriyorlar. Ekipler yavaşça çıkartıp götürüyorlar." dedi.

Haberin Devamı