Gazete Vatan Logo

Bahçelievler'de İETT otobüsü durağa girdi: Yaralılar var

Bahçelievler’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü, durakta bekleyen yolculara çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Bahçelievler'de İETT otobüsü durağa girdi: Yaralılar var

Olay, Bahçelievler’deki durakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İETT otobüsü Bahçelievler Meydan’da bulunan durağa daldı. Kazada 1 ölü ve 4 yaralının olduğu bilgisine ulaşıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Şoförün yavaş geldiği ama içerideki arkadaşların deyimiyle şoförün uyuduğu söyleniyor. Tabii bunlar, yolcu ve minibüsçü arkadaşların dedikleri. Yavaş yavaş geliyor, kaldırıma vuruyor, kaldırımdan sonra da köşedeki minibüse vuruyor ve öyle duruyor. Bu sırada kaldırımda bekleyen vatandaşlarımızdan birkaç tanesi otobüsün altında kalıyor. Buradaki minibüsçü esnafımız çıkarıyor. Hastane yakın olduğu için götürüyorlar. Bir eks, 4 yaralı var. Ama bunlar çok net değil. Hastaneyle görüşüp bilgi alacağız” dedi.

Kaza anını anlatan bir vatandaş, “Bir can pazarı vardı burada. Kalabalıktı, biz direkt olaya müdahale etmek için indik. Sırt çantamızı aldık, hastayı otobüsün altında gördük. Bir organizasyon kurup direkt müdahale ettik. 30-40 kişi otobüsü kaldırmaya çalıştık. O sırada ben otobüs şoförüyle konuşuyordum zaten, otobüs şoförünün bilinci yerindeydi, herhangi bir yarası yoktu, ‘dikkatim dağıldı’ dedi. Zaten onu da camdan çıkardık. Kadını da otobüsün altından çıkardığımızda eks olmuştu. Diğer hastayı da direkt sedyeyle acile aldık. Hastanenin durumu kritik, yoğun bakımda. Bir tane de hamile bayan hasta götürdük. Doktorlar tarafından muayenesi sürüyor” dedi.

Haberin Devamı