Gazete Vatan Logo

Bahçeli'den corona virüs açıklaması

Milliyetçi Haraket Partisi lideri Devlet Bahçeli, 'corona'ya karşı alınan tedbirler hakkında konuşarak, "Ülkemizde sağlık, güvenlik ve ekonomi başta olmak üzere her alanda tarihi ve tesirli önlemler alınmış; salgına karşı muhkem, muteber ve müteyakkız ölçülerde direniş sergilenmiştir." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'den corona virüs açıklaması

MHP Genel Başkanı Bahçeli, gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Diyaten İşleri Başkanı'nın hedef alınmasıyla ilgili konuşan Bahçeli, "Ankara ve İzmir Barosu’nun Diyanet İşleri Başkanı’nı hedef alması, yüce Allah’ın kelamıyla birlikte dinimize vahim bir saldırıdır." dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şu şekilde:

"Türkiye’nin salgına yenilmesini, acıklı ve aciz durumlara düşmesini bekleyen, dileyen, hatta bu maksatla inceden inceye faaliyette bulunan çevrelerin varlığı da esef ve hayret verici seviyelerdedir'' diyen Bahçeli, Diyanet İşleri Başkanı'na gösterilen tepkileri de eleştirdi.Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle: "Olağanüstü bir krizin nasıl yönetileceği, Covid-19 kuşatmasının nasıl ve hangi stratejik mülahazalarla yarılacağı elbette vatanseverlik duygusuyla ve millete hizmet aşkıyla ispatlanmaktadır."
'Sağlık alt yapımızın güçlü olması bazı gafilleri huzursuzluğa sevk etmektedir"
Türkiye’nin salgına yenilmesini, acıklı ve aciz durumlara düşmesini bekleyen, dileyen, hatta bu maksatla inceden inceye faaliyette bulunan çevrelerin varlığı da esef ve hayret verici seviyelerdedir. Sağlık alt yapımızın güçlü, bu alandaki yönetim anlayışının güven verici olması bazı gafilleri rahatsızlığa ve huzursuzluğa sevk etmektedir.
'Diyanet' açıklaması
Elbette herkesin inanç, ifade, yaşayış ve tercih özgürlüğüne saygı duyulmalıdır. Fakat hiç kimse de Müslüman mahallesinde salyangoz satma küstahlığına, bunu da aklama ve haklı çıkarma kütüklüğüne heves etmemelidir.Asıl nefret dili, asıl ilkel ve çağın gerisinde kalmış üslup aynısıyla sözü edilen baroların ruhuna yuvalanmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi Diyanet İşleri Başkanı’nın malum ve gündeme gelen, aynı zamanda manevi bir gerçek olan sözlerine aynen iştirak etmektedir."

Haberin Devamı