Gazete Vatan Logo

Babalar Günü mesajları ve sözleri 2022! Uzun kısa seçenekli anlamlı duygusal en güzel Babalar Günü mesajı

Duygusal, anlamlı, en güzel Babalar Günü seçenekleri için arama motorlarına yönelme başladı. Babalar Günü mesajları ve sözleri için araştırmalar hızlandı. Her sene haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan Babalar Günü için az bir süre kaldı. Babalar Günü 19 Haziran Pazar günü kutlanacak. İşte Uzun kısa seçenekli anlamlı duygusal en güzel Babalar Günü mesajları ve sözleri…

Babalar Günü mesajları ve sözleri 2022! Uzun kısa seçenekli anlamlı duygusal en güzel Babalar Günü mesajı

Babalar Günü mesajları ve sözleri 2022 için yapılan aramalar arttı. Türkiye'de haziran ayının üçüncü haftasına denk gelen pazar günü kutlanan Babalar Günü için geri sayım başladı. Babalarına günün anlam ve önemine uygun mesajlar göndermek isteyenler için duygusal en güzel Babalar Günü mesajları derledik.

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ2022

Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “BABA” derdim. Babalar günün kutlu olsun canım babacım.

Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla… Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Babalar günün kutlu olsun.

Oğlun olmaktan gurur duyuyorum. İyi ki benim babamsın.

Hep birlikte bu eğlenceli zamanları paylaştığımız için çok mutluyum. Sadece ihtiyacım olan sevgi ve rehberlikle her gün orada olduğun için teşekkür ederim. Kalbimde senin için her zaman özel bir yerim olacak.

Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun!

Haberin Devamı

Saçlarımın arasında gezdirdiğin parmaklarının sıcaklığını her zaman hissettim, zor zamanlarımda varlığından güç aldığım babacığım. Babalar Günün kutlu olsun.

BABALAR GÜNÜ NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Sonora Smart Dodd, bir ABD İç Savaş gazisinin kızıydı. Dodd, babaların da Anneler Günü gibi özel bir günleri olması gerektiğini düşündü ve babası annelerinin yokluğunda 6 çocuğunu yalnız büyüttüğünü hatırlayarak babasının doğum günü olan 5 Haziran'ın Babalar Günü ilan edilmesi için çalışmalara girişti.

Çalışmalar o tarihe yetişmeyince, kutlamalar haziran ayının 3. pazar gününe ertelendi.

Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910'da Washington'un Spokane şehrinde kutlanmıştır.