Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 30 Ağustos Çarşamba

ATV 30 Ağustos Çarşamba günü yayın akışı Kahvaltı Haberleriyle başlıyor. Kahvaltı Haberlerinden sonra Kertenkele yerli dizisi yayın akışında yerini alıyor. Öğle vakitlerinde yerli diziler Aşk ve Mavi ile Seviyor Sevmiyor yayınlanıyor. Akşam kuşağına gelindiğinde ise ilk olarak yerli sinema filmi Son Mektup yayınlanacak. Ardından eğlenceli yarışma programı 3 Kuşak 1 Cevap yayın akışına giriyor. Gece kuşağında ise program, dizi ve filmlerin tekrar bölümlerini bulabilirsiniz. ATV 30 Ağustos Çarşamba günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? - 30 Ağustos Çarşamba

07.00’da ATV 30 Ağustos Çarşamba günü yayın akışı Kahvaltı Haberleriyle güne başlıyor. Sabah haberlerinin tümünün yer aldığı ve gündemin değerlendiği programı mutlaka izlemelisiniz. Kahvaltı Haberleri bittikten sonra ATV ekranlarının sevilen dizisi Kertenkele’nin 71. Bölüm tekrarı yayınlanıyor. Eğlencenin ve komedinin hız kesmeden devam ettiği Kertenkele dizisi 10.00’da ATV ekranlarında olacak. Yerli dizinin tekrarının ardından haberler ATV ekranlarında devam ediyor. Haberler ile ilgili merak ettiğiniz her şeyin yer aldığı atv Gün Ortası 13.00’da ATV ekranlarında!

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.55’te Seviyor Sevmiyor romantik komedi dizisi yayın akışına giriyor. Seviyor Sevmiyor’un bu bölümünde çocukluk aşkı olan çiftler büyük olaylar yaşıyorlar. Seviyor Sevmiyor takipçisiyseniz bu bölümü sakın kaçırmayın. Ardından yayın akışına Aşk ve Mavi dizisi geliyor. Tam bir aşk çıkmazını anlatan dizide gerçekler ortaya çıkınca Ali kendisine hakim olamıyor. Aşk ve Mavi 15.30’da ATV ekranlarında! Akşam kuşağının açılışını atv Ana Haber programı yapıyor. 19.00’da yayınlanan programda gündeme dair tüm haberler yer alıyor. Sıcak gelişmelerin yer aldığı atv Ana Haber’i kaçırmayın!

Haberin Devamı

20.00’da yerli sinema filmi Son Mektup yayın akışında yerini alıyor. Oyuncu kadrosunda Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Bülent Şakrak ve Ozan Göze’nin yer aldığı filmde I. Dünya savaşı sırasında yaşanan ölümsüz bir aşk hikayesi konu alınmaktadır. İzlerken göz yaşlarınıza hakim olamayacağınız Son Mektup yerli sinema filmi ATV akşam kuşağında!

22.40’ta eğlenceli yarışma programı 3 Kuşak 1 Cevap yayınlanıyor. Farklı kuşakların birbirleriyle yarıştığı yarışmada 2 aile bulunuyor. Aile bireylerinden her birine kendi kuşaklarının dışında sorular soruluyor. En fazla doğru cevabı bilen topladığı puan kadar ödülün sahibi oluyor. 3 Kuşak 1 Cevap yarışma programı biter bitmez S.H.I.E.L.D. Ajanları yabancı dizisinin 41. Bölümü yayınlanıyor. Baştan sonra aksiyon sahnelerinin hız kesmeden devam ettiği dizi 00.40’ta ATV’de!

Haberin Devamı

01.30’da kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için Son Mektup yerli sinema filmi tekrar yayınlanıyor. Son Mektup’tan sonra S.H.I.E.L.D. Ajanları 42. Bölüm yayına giriyor. Yabancı diziden sonra da 3 Kuşak 1 Cevap programının tekrar bölümü yayın akışında yerini alıyor.