Gazete Vatan Logo

Aşk ve Mavi 27. bölüm fragmanı yayınlandı

Aşk ve Mavi dizisinin merakla beklenen 27. bölüm fragmanı izleyiciler ile buluştu. Ömer Fatma’nın bebeğini üstleniyor ve onu kurtarmak için onunla evlenmeye karar veriyor. Ancak Mavi’nin aklında birtakım şüpheler var. Aşk ve Mavi dizisinin 27. Bölümü ve bölüm fragmanı ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Aşk ve Mavi 27. bölüm fragmanı yayınlandı

Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölümünde Fatma’nın bebeğinin Cemal’den olduğu ortaya çıkıyor ancak bunun saklanması gerek. Bu yüzden Fatma’nın bebeğini Ömer üstleniyor ve ortada kalmaması için onunla evlenmeye karar veriyor. Ancak Hatice, bu olanları öğrendiğinde çok üzülüyor ve Ömer’den hesap soruyor.

Öte yandan bu olanları Mavi de bir hayli sorguluyor. Çünkü Mavi, Ömer’in önceden Fatma’ya abla dediğini biliyor. Fatma ise Ömer’i böyle bir yükün altına soktuğu için çok pişman oluyor. Fakat Ömer, hiçbir pişmanlık yaşamadığını ve bir an önce evlenebileceklerini dile getiriyor. Aşk ve Mavi dizisi 27. Bölümü ile 12 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de Atv ekranlarında olacak.

Aşk ve Mavi Dizisinin 25. Bölümünde Neler Olmuştu?

Aşk ve Mavi dizisinin son yayınlanan bölümünde Hasibe, Fatma’nın karnındaki bebeğin Cemal’den olduğunu öğrenmişti. Üstelik Birgül de bu gerçeği öğrendiğinde Fatma’nın bebeğinin babasının Cemal olabileceğini hemen Refika’ya yetiştirmişti. Artık bu gerçeğin bir şekilde saklanması gerekiyordu. Çünkü gerçeği herkesin bilmesi ortalığı çok daha fazla karıştırabilirdi. Yine de herkes bebeğin babasının kim olduğunu bir an önce ortaya çıkmasını bekliyordu.

Haberin Devamı

Öte yandan Pembe de İsmet ile evlendikten sonra nihayet konağa geri dönmüştü. Konağa geri döndükten sonra artık Pembe’nin zamanı başlamıştı. Her yaptığı ile Pembe konaktakilere kök söktürmeye karar vermişti. En büyük hamlesi de akşam yemeğinde Pembe’nin ve Fatma’nın onlara hizmet etmek yerine onlarla birlikte yemek yemesini istemek olmuştu. Bu hamle Refika tarafından büyük bir sinir ile karşılık bulmuştu. Üstelik Pembe, ablası Mavi’yi bunu çok daha önceden yapmadığı için de suçlamıştı herkesin içinde. Fakat Mavi, bunu daha önceden aslında kendisinin dile getirdiğini söylemişti. Pembe’nin yaptığı bu ısrara Ali de destek çıkmıştı üstelik. Ali, Pembe’nin söylediklerine hak vermiş ve Hasibe ve Fatma’nın da onlarla beraber yemek saatinde masada yemek yemesi gerektiğini dile getirmişti.

Yani Pembe, yıllar boyunca yaşadığı tüm ezikliği İsmet ile evlendikten sonra Göreçkilerden çıkarmaya adeta yemin etmiş gibiydi. Ancak konakta Pembe’nin yaptıklarından çok daha ciddi ve çok daha büyük bir tehlikenin ayak sesleri de gelmeye başlamıştı. Fatma’nın karnındaki bebeğin gerçek babasının Cemal olduğunun ortaya çıkması konakta bir anda her şeyin tamamen değişmesine neden olabilirdi. Bir diğer yandan Refika ve gelini Mavi arasında da ufak çekişmeler devam ediyordu. Ancak Mavi, Refika’yı yine de alttan almaya başlamıştı.

Haberin Devamı