Gazete Vatan Logo

Arkadaşa komik doğum günü mesajları! Kısa uzun seçecekleriyle en yakın erkek ve kız çocukluk arkadaşına esprili doğum günü mesajları!

Doğum günü mesajları, kişiyi iyi hissettiren, yalnız olmadığını gösteren kelimelerin dile gelişidir. Hayatın en kutsal anı olan doğumu, özel olarak kutlamak bu nedenle çok önemlidir. Siz de kelimelerin gücünden yaralanıp etkileyici, duygusal, anlamlı ya da marjinal ve komik bir doğum günü mesajı göndermek istiyorsanız, arkadaş için özel hazırladığımız doğum günü mesajları yazımından faydalanabilirsiniz. İşte uzun, kısa seçenekleriyle en yakın çocukluk arkadaşına komik, esprili, eğlenceli, komik doğum günü mesajları

Arkadaşa komik doğum günü mesajları! Kısa uzun seçecekleriyle en yakın erkek ve kız çocukluk arkadaşına esprili doğum günü mesajları!

Arkadaşa doğum günü kutlama mesajları, kişiyi en özel gününde mutlu eden önemli hissettiren durumlardan biridir. Sevdiklerinden doğum günü mesajı almanın insanı nasıl mutlu hissettirdiğini bilenler doğum günlerinde doğum günü mesajlarını atlamazlar. Çocukluk arkadaşına, en yakın arkadaşa, özel hazırladığımız anlamlı ve komik doğum günü mesajları tam aradığınıza cevap verecek. Eğlendirmek istiyorum derseniz arkadaşa komik doğum günü mesajları haberimiz de bir araya geldi. Peki, doğum gününde en yakın arkadaşa ne yazılır? İşte arkadaşa doğum günü mesajları…

Arkadaşa Doğum Günü Mesajları (Komik esprili seçenekler)

Sırtımı dayadığım çınar, ışığında ısındığım güneş, can dost… İyi doğdun, iyi ki yollarımız kesişmiş.

Minareden atlarım doğum gününü kutlarım. Canım arkadaşım nice nice mutlu yıllara. İyi ki varsın.

Dert ortağım, en çok güldüğüm ve eğlendiğim dostum… Hayatımda hep var ol ve biz binlerce anı toplayalım…

Her doğum günü yeni maceralara atılacağın günün ilk adımıdır. Umuyorum ki yeni maceraların sana yalnızca mutluluk ve huzur getirir. Güzel bir yıl geçirmen dileğiyle, iyi ki doğdun!

Haberin Devamı

Yıllar boyunca yanımda olduğun ve yıllar boyunca da yanımda olacağın için şimdiden teşekkürler. İyi ki doğdun kardeşim.

Beni ben olduğum için seven, yadırgamayan, yargılamayan bir dosta sahip olduğum için çok şanslıyım. İyi doğdun benin canım arkadaşım…

Kanka ortam varsa gelelim yoksa doğum günün kutlu olsun. Gözlerinden öperim canım benim.

Şu dünyada bir tek sen eksikmiş gibi doğmuşsun, gerçi eksikmişsin ki doğmuşsun. İyi ki doğdun canım arkadaşım, nice mutlu yıllara.

Bu doğum gününde bir yıl daha yaşlanmış olmanı kutluyoruz. Sahi kaç oldun sen? Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım, birlikte yaşlanmak dileğiyle.

Yeni yaşını kutlarım, eski yaşını şutlarım. Yeni yaşın mutlu doğum günün kutlu olsun.

Bugün mutlu olursun, tüm dertlerini unutursun. Doğum günün bugün senin, daha ne diye somurtup durursun!

Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın hayırlı, doğum günün kutlu olsun…

Haberin Devamı

Bugün ayın on dokuzu, niye doğdun Allah’ın takozu, doğum günün kutlu olsun aman kestirme öten horozu.

Hayatın en korkutucu yanlarını bile yönetilebilir hale getiren mükemmel bir arkadaşa… Daima yanımda olduğun ve hak etmediğim zamanlarda bile beni desteklediğin için çok teşekkür ederim. Sana çok şey borçluyum. Doğum günün kutlu olsun!

Gözlerini kapat ve mumlarını üfle. Bu yıl, senin için dilenen tüm iyi dileklerin gerçekleşmesini sağla. İyi ki doğdun!

Pastan süslü, mumun alevli, doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Nice mutlu yaşların olsun.