Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 542. bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? İşte Arka Sokaklar 542. bölüm fragmanları…

Kanal D’nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sevilen dizinin 542. bölüm fragmanları yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Rıza Baba’nın, Tarık’ı yakalamak için zekice bir oyunu vardır. Öncelikle Hüsnü’nün de rızasını alarak planını uygulamaya başlar. Tarık ve Zeliha bir kez daha karşı karşıyadır. Peki Arka Sokaklar'ın 542. bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? İşte Arka Sokaklar 542. bölüm fragmanları

Arka Sokaklar 542. bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? İşte Arka Sokaklar 542. bölüm fragmanları…

Cuma akşamları izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz gibi oyuncuların yer aldığı Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Rıza Baba istifa dilekçesini yazacak. Ekip durumu öğrenince kendi istifa dilekçelerini de hazırlayacak. Peki Arka Sokaklar'ın 542. bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? İşte Arka Sokaklar 542. bölüm fragmanları

ARKA SOKALAR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Rıza Baba istifa dilekçesini yazmıştır. Ekip durumu öğrenince kendi istifa dilekçelerini de hazırlarlar. Rıza Baba’nın bu duruma tepkisi ne olacaktır? Hüsnü önderliğinde tüm ekip son hız Nevres’in peşindedir. Çok uzayan bu iş artık bitecek midir?

Rıza Baba’nın, Tarık’ı yakalamak için zekice bir oyunu vardır. Öncelikle Hüsnü’nün de rızasını alarak planını uygulamaya başlar. Tarık ve Zeliha bir kez daha karşı karşıyadır. Zeliha gerçekten hamile midir? Savcı Fahri, Müsteşar Kemal’in ölümüyle ilgili enteresan bilgiler edinmiştir. Ezgi’nin başına gelen büyük olay nedir?

Haberin Devamı

ARKA SOKALAR 541. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Arka Sokaklar'ın 541. son bölümünde Nevres'in, Rıza Babanın planı yüzünden firari durumda olması savcıyı kızdırmıştır. Yakalanmayan Nevres, İstanbul için büyük tehdittir. Rıza Baba da bunu gayet iyi bilmektedir. Sadece Nevres değil, kiralık katil Kurye'nin de yakalanmaması durumu katlanılamaz hale sokar. Bu yüzden ekip gece gündüz demeden bu ikiliyi yakalamaya çalışır. Rıza Baba, Nevres'in son yaptığı bombalı eylem sonrasında istifayı ciddi ciddi düşünmeye başlar. Kendisini bu olayların müsebbibi sayar. İstifa mektubunu yazar ve sümeninin altına koyar. Savcının odasına çağırıp yaşananlardan dolayı fırçalaması ise Rıza Baba'nın istifa kararını netleştirdi.

ARKA SOKAKLAR 542. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR 542. BÖLÜM 2. FRAGMANI