Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 475. yeni bölümde Ekip, çocuk katilini bulabilecek mi?

Arka Sokaklar 475. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin fenomen ve uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da bu hafta neler yaşanacak? Ekip ölen çocuğun katilini bulabilecek mi? İşte Arka Sokaklar'da merak edilenler...

Arka Sokaklar 475. yeni bölümde Ekip, çocuk katilini bulabilecek mi?

Arka Sokaklar'da bu hafta yine heyecan dorukta... Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Arka Sokaklar dizisinde Yusuf'un ne iş çevirdiği ortaya çıkacak mı? İşte Arka Sokaklar'da bu akşam yaşanacak heyecan dolu olaylar...

ARKA SOKAKLAR 475. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ekibimiz, çocuk katilini yakalamak için harekete geçiyor!

Küçük bir çocuk, öldürülmüştür. Olay kamu davası haline gelmiştir ve halk ayaklanır. Ekibimiz katili arama çalışmalarına başlar.

Şükran, İlyas’ı, girdiği örgüt yolundan vazgeçirmeye çalışır ama başarılı olamaz. İlyas ve Hüseyin bir arabayı gasp edip içini plastik patlayıcıyla doldururlar. Büyük bir terör eylemi yapmaya hazırlanmaktadırlar. Ekibimiz onları bir an önce bulup durdurma peşindedir.
Tekin, öğretmeninin arkadaşı Şenay isimli bir bayan ile tanışır. Şenay, cemiyet hayatında tanınmış bir kadındır. Evdekiler de durumdan rahatsız olur; ama, Tekin’i vazgeçiremezler.
Yusuf, Bahar’a Mardin’de olduğunu söyler; ancak, İstanbul’dadır. Aylin, tesadüfen Yusuf’u görür ve Bahar’a haber verir. Aylin ve Bahar sinyal takibinden Yusuf’un yerini tespit ederler. Ne iş çevirdiğini öğrenmeye çalışırlar.

Haberin Devamı