Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 427. bölümünde Rıza Baba kurtulabilecek mi?

Arka Sokaklar 427. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Rıza Baba'nın tutuklanması herkesi üzer. Rıza Baba hapiste güvende değildir, peki bu durumdan kurtulabilecek mi? Sezgin'in verdiği ölüm emri gerçekleşecek mi? Hepsi bu akşam Arka Sokaklar'da...

Arka Sokaklar 427. bölümünde Rıza Baba kurtulabilecek mi?

Arka Sokaklar 427. yeni bölümünde Sezgin Rıza Baba'yı içerde öldürtmek için uğraşır, ekip de bir yandan bunu engellemenin peşindedir. Peki kazanan kim olacak? Cuma akşamlarının reyting rekortmeni olan Arka Sokaklar dizisinde yine heyecan dorukta olacak ve nefesler tutularak izlenecek. Arka Sokaklar bu akşam Kanal D'de olacak.

ARKA SOKAKLAR 427. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR 427. BÖLÜM ÖZETİ

Rıza Baba tutuklanıyor. Ekip Sezgin'in peşine düşüyor!

Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Kenan ve Yeşim’in kurduğu tuzak, Rıza Baba’yı suçlu duruma düşürerek tutuklanmasına yol açıyor. Ekip Rıza Baba’yı kurtarmak için Sezgin’in peşine düşer. Rıza Baba’nın ailesi ise Pınar’ın hamile olduğunu öğrenir. Bir tarafta sevinç diğer tarafta ise üzüntü vardır.

Rıza Baba içerde zor durumdadır çünkü Oktay adlı mahkum, Rıza Baba’yı sürekli tehdit eder. Rıza Baba'nın düşmanları içeride öldürmek için emirlerini çoktan verir. Dışarda ise Rıza Baba'nın ailesini sarsacak sürpriz bir olay yaşanır.

Sezgin ise Rıza’ya ve ekibe zarar vermek için elinden geleni yapar. Ekip de Rıza’yı kurtarmak için uğraşır, bunun için de Sezgin'i yakalamaları şarttır. Pınar tek başına evden çıkıp arabasına binip gidecekken, Sezgin ile karşılaşır. Arka Sokaklar'ın bu akşamki bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı