Gazete Vatan Logo

Araç Tramer Sorgulama İşlemleri SMS İle Cebinizde

Araç tramer kaydı sorgulama işlemlerinin nasıl yapıldığını haberimizdeki araç hasar sorgulama adımlarını takip ederek sizde öğrenebilir ve tüm araçların kaza durumları hakkında bilgi sağlayabilirsiniz. Araç sorgulama detaylarına bakalım.

Araç Tramer Sorgulama İşlemleri SMS İle Cebinizde

Araçların yaptığı kazalar sonrasında gerek araç sahipleri gerek kazaya karışan diğer kişiler tarafından gerekli olan tutanaklar tutulmakta ve trafik polisleri da olaylara müdahale edebilmektedir. Yaşanan kaza sonrasında hazırlanan tutanaklar detaylı bir şekilde incelenmekte, kaza hakkında rapor hazırlanmaktadır. Özellikle kaza işlemlerinde sigorta firmalarının devreye girmesi işlemlerin daha detaylı bir şekilde yapılmasını zorunlu kılmıştır. Bu nedenle yaşanan kazalar da tutulan raporlar çok detaylı bir şekilde hazırlanmakta ve kazaya dair tüm bilgiler rapor üzerinden aktarılmaktadır. Vatandaşların kaza ile ilgili bilgi alabileceği hizmetler de geliştirilmiş, kullanıma sunulmuştur. Bu açıdan araçların kaza durumu hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar araç hasar kaydı sorgulama yaparak bu konudaki ihtiyaçlarını giderebilir.

ARAÇ BORÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

TRAFİK CEZASI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ARAÇ MUAYENE RANDEVU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ARAÇ HASAR SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Araç tramer kaydı sorgulama işlemleri Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi sitesi üzerinden sunulmakta aynı zamanda kurum tarafından desteklenmektedir. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından sunulan hizmetlerde SMS servisinin kullanılması bu açıdan zaman kavramını ortadan kaldırmış ve kısıtlama olmaksızın servis üzerinden bilgi alınmasını kolaylaştırmıştır. Bu açıdan araç tramer kaydı sorgulama yapmak için siz de Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi’nin oluşturduğu SMS servisinden yararlanabilirsiniz. İlgili servis ile yapılan araç tramer kaydı sorgulama sayesinde araçların kaza bilgilerine ulaşabilir ve inceleme yapabilirsiniz. Araçların kazalı olup olmadığından ziyade araçların yaptığı kazaların boyutları çok önemlidir.

Haberin Devamı

Araç HasarKaydı Sorgulama Detayları

Bu açıdan vatandaşlar kazalı araç almamak ve aldıkları aracın kazasız olduğuna inanmak için araç hasar kaydı sorgulama yapabilir. Yapacak olan araç tramer kaydı sorgulama işlemlerinde araçlarda herhangi bir kaza varsa sistem tarafından tespit edilecektir. Bu açıdan verilecek olan sonuçlara güvenmemek gibi bir durumda söz konusu olmayacaktır. Tüm vatandaşlar tarafından yapılacak olan araç tramer kaydı sorgulama işlemlerinde araç plakasının 5664’e gönderilmesi yeterlidir. Yollanacak olan bu mesaj ile birlikte araca ait kaza bilgileri vatandaşlar ile paylaşılacaktır. Araç hasar kaydı ve tramer kaydı sorgulama sonrasında paylaşılan belgeler üzerinden araç kazası ve araç ile ilgili pek çok konuda bilgi almanız da mümkündür.

Haberin Devamı