Gazete Vatan Logo

Araç Sorgulama Ve HGS Trafik Cezası Sorgulama İle Araç Muayene İşlemleri

Araç sorgulama işlemlerini online olarakyapabilirsiniz. Trafik cezası sorgulama ve HGS sorgulamaları da yine araç sorgulama kapsamında yapılmaktadır. Araç muayene sorgulama ve diğer detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Vatandaşlarınaraçların geçmiş yıllardaki durumlarını öğrenmesi ve özellikle araçların kaza yapıp yapmadığını öğrenebilmesi için pek çok sorgulama yapabilmektedir. Araç hasar sorgulamagibi hizmetler ile birlikte bu konuda araçların hasar durumu hakkında bilgi almak mümkünken, araç sahipleriaraç sorgulama yaparak araç üzerindeki cezalar hakkında da bilgi alabilmektedir.

ARAÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

TRAFİK CEZASI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

HGS SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ARAÇ MUAYENE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ

Araçsorgulama da güncel olarak kullanılan ve online olarak sunulduğu için kişilerin kolay bir şekilde ceza bilgilerine ulaşabildiği bir hizmettir.

Araçtrafik cezası sorgulama işlemleri için Emniyet Genel Müdürlüğü üzerinden işlem yapmanız gerekmektedir. İlgili sitede yer alan araç ceza sorgulama sayfası sayesinde tüm araç sahipleri araç ceza sorgulama yapabilmektedir. Sitede yer alan araç trafik ceza sorgulama formunda, kimlik bilgilerinizigirdikten sonra ekranda bir menü açılacaktır. Bu menüdenaraç ceza sorgulama seçimini yaptıktan sonra araç ruhsat bilgilerini girmeniz gereken bir sayfa daha açılacaktır. Bu sayfa üzerinden yapacağınız işlemler sonrasında araç sorgulama işlemleri tamamlanacaktır.

Haberin Devamı

Trafik cezası sorgulama işlemleri sonucunda olan cezalar hakkında tüm detaylar verilmektedir. Sistem tarafından yayınlanan bu bilgiler dahilinde sizler de araç cezalarınız için tüm bilgileri öğrenebilir ve isterseniz cezanızı hemen ödeyebilirsiniz. Trafik cezası alan kişilerin unutmaması gereken bir durum, ceza kesildikten sonra hemen ödeme yapıldığında, toplam cezanın çok daha azının ödenmesidir. Bu nedenle ödeyeceğiniz cezaları en kısa sürede ödeyerek erken ödeme indirimden yararlanmanız gerekmektedir.

HGS Sorgulama Ve Trafik Cezası Sorgulama

Trafik cezası konusunda sorgulamayapmanız gereken diğer bir sistem ise HGS’dir. Geçiş ihlali gibi durumlar için yapacağınız HGS sorgulama ve trafik cezası sorgulama ile birlikte, plaka üzerinde herhangi bir cezanın olup olmadığını görebilirsiniz. İstediğiniz zaman HGS sorgulama ve trafik cezası sorgulama yaparak, ceza durumunu kolayca öğrenebilirsiniz. Üstelik tüm ceza sorgulama hizmetleri ücretsizdir.

Haberin Devamı

Ayrıca araç muayene randevu alma işlemlerini TÜVTÜRK üzerinden online olarak yapabilirsiniz. Telefon veya internet ile istediğini araç muayene istasyonundan randevu alabilirsiniz.