Gazete Vatan Logo

Araç Hasar Sorgulama Ve Tramer Kaydı Bilgisi Sorgulama

Araç hasar kaydı sorgulama ile araçların hasar durumunu öğrenebilirsiniz. Araç hasar kaydı sorgulama işlemlerini internet üzerinden sunulan tramer kaydı sorgulama hizmeti ile yapabilirsiniz.

Araçların hasar durumları ile tramer kaydı sorgulama ile ilgili bilgi almak istediğinizde sigorta ve trafikteki ilgili birimlerin kayıtlarına ulaşarak bilgi alabilmeniz mümkündür. Bunun içininternet üzerinden sunulan araç hasar sorgulama hizmetlerinden yararlanmanız çok daha kolay olacaktır. Böylecekurumlara gitmenize ve başvuru yapmanıza gerek kalmadan online olarak istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz. Vatandaşların araçlar için öğrenmek istediği araç hasar kaydı bilgileri Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından gelişmiş hizmetler sunulmuştur. Özellikle SMS servisi üzerinden yapacağınız sorgulamalar ile birlikte tüm bilgilere kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

ARAÇ SORGULAMA

ARAÇ HASAR SORGULAMA

TRAFİK CEZASI SORGULAMA

PLAKA SORGULAMA

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi üzerinden sunulan hizmetlerden yararlanarak tramer kaydı sorgulama yapmak için aracın plakasını bilmeniz yeterlidir. Böylece plakayı, telefonunuzun mesaj alanına yazarak 5664’e göndermeniz yeterli olacaktır. Böylece sizler de araç hasar sorgulama ve tramer kaydı sorgulama yaparak araçların hasar durumları hakkında bilgi alabilmeniz mümkündür.

Haberin Devamı

SMS servisinden istediğiniz kadar yararlanabilirsiniz. Yapmanız gereken belirtildiği gibi plaka bilgisini girmenizdir. Sorgulama sonrasında yazdığınız plaka hakkında hasar kayıtları arasında araştırma yapılarak sonuç size mesaj ile gönderilecektir. Gelen mesajda, aracın hangi tarihte kaza yaptığı, kazanın maddi olarak hasarının ne kadar olduğu gibi bilgilere kolay bir şekilde erişebilirsiniz.

Araç sorgulama yaptığınızda tarafınıza gönderilecek bilgiler sadece kayıtlarda bulunan kazalardır. Bu nedenle araçların kayıt altına alınmayan kazaları ile ilgili bilgi alabilmeniz mümkün değildir. Yaptığınız araç hasar sorgulama sonucunda aracın hiçbir şekilde kazaya uğramadığı anlamına gelmemektedir. Eğer araç kaza yapmış ve kişiler herhangi bir kayıt ya da tutanak tutmadan aracı tamir ettirmiş ise yapılan sorgulamada bu tür kazalara erişilemeyecektir. Bu nedenle alınan araçların bir uzman tarafından kontrol edilmesi de oldukça önemlidir ve herhangi bir kaza durumu böylece net bir şekilde anlaşılabilmekledir. Araç sorgulama konusunda sadece araç hasar kaydı için değil, diğer sorgulama hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Diğer hizmetler için de yine SMS servisine mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

Haberin Devamı