Gazete Vatan Logo

Araç Hasar Sorgulama Sayfasından Tramer Kaydı Sorgulama

Araç hasar sorgulama yaparak tramer kaydı nasıl alınır? Tramer kaydı sorgulamave araç hasar sorgulama sayfasından işlemler nasıl yapılır? İşlemleri araç sorgulama ve tramer kaydı sorgulama rehberimiz ile yapabilirsiniz.

Tramer, ülkemizde kullanılan en eski sistemlerden birisi olarak kaza gibi durumların kayıt altına alındığı bir birimdir. Bu bakımdan kayıt altına alınan bilgilerin sorgulanarak öğrenebilmesi ile birlikte tramer kaydı sorgulama gibi bir hizmet oluşturulmuş ve vatandaşların kullanımına sunulmuştur. Araçların kaza durumları hakkında bilgi almak isteyen tüm vatandaşların başvurabileceğiaraç hasar kaydı sorgulama için günümüzde daha kolay bir yöntem bulunmaktadır.

ARAÇ SORGULAMA

ARAÇ HASAR SORGULAMA

TRAMER KAYDI SORGULAMA

PLAKA SORGULAMA

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından sunulan araç hasar sorgulama hizmeti ile birlikte kolay bir şekildetramer kaydı sorgulama yapabilirsiniz.İlgili sorgulama için SMS üzerinde hizmet verildiği için üstelik plaka bilgisini yazarak göndermeniz yeterli olacaktır. Talebinizin ardından araç ile ilgili tüm hasar kaydı durumları tarafınıza iletilecektir.

Tramer Kaydı Sorgulama Nasıl Yapılır?

Tramer kaydı sorgulama yapmanız için araç plakasını bilmeniz yeterlidir. Araç plakasını büyük harflerle ve arada boşluk bırakmadan 5664’e kısa mesaj olarak göndermeniztramer kaydı sorgulama için yeterlidir. Attığınız mesaja karşılık olarak ilgili plakaya ait aracın hasar durumu gönderilecektir. Araç hasar sorgulama işlemlerini belirtilen şekilde tüm vatandaşların yapabilmesi mümkündür. Üstelik tüm operatörlerin ortak sorgulama numarası olduğu için operatörünüzün ne olduğunun da herhangi bir önemi bulunmamaktadır. İstediğiniz operatör üzerinden mesaj atabilir ve tramer kaydı sorgulama yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından sunulan araç hasar sorgulama hizmetinden yararlandığınızda 4 TL’lik bir işlem ücreti ödemeniz gerekmektedir. Fakatsorgulamalarınızda herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır. İstediğiniz araç içinbelirtilen şekilde mesaj atmanız ile birlikte araç hakkında bilgi alabilirsiniz.

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından sunulan hizmetler sadece araç hasar sorgulama ile sınırlı değildir. Araçların sigorta bilgilerini, araçların kasko bilgilerini, değişen parçasının olup olmadığını Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi SMS servisi ile öğrenebilirsiniz. Fakat tüm hizmetler için öncedenoluşturulmuş şablonlara göre mesaj atmanız gerekir.

Haberin Devamı