Gazete Vatan Logo

Araç Hasar Kaydı Sorgulama Ve Tramer Sonucu Öğrenme

Alacağınız araç hasarlı mı? Araç hasar kaydı sorgulama yaptınız mı? Araç hasar kaydı sorgulama hizmetini ve tramer kaydı sorgulama detaylarını haberden öğrenebilirsiniz.

Araç hasar kaydı sorgulama, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından sunulan özel bir hizmettir ve ilgili merkez dışında herhangi bir kurumda ya da merkezden aynı şekilde hizmet almanız mümkün değildir. Bu nedenle araç hasar kaydı sorgulama gibi işlemlerinizde belirtilen kurum hizmetleriniseçmeniz gerekmektedir.

ARAÇ SORGULAMA

ARAÇ HASAR SORGULAMA

TRAMER KAYDI SORGULAMA

ARAÇ PLAKA SORGULAMA

Araç Hasar Kaydı Sorgulama Nasıl Yapılır?

Araç hasar kaydı sorgulama yapmak istediğinizde aracın plaka bilgisini bilmeniz yeterlidir. SMS servisi ile sunulan hizmetten yararlanmak için aracın plakasını büyük harflerle yazarak 5664’e göndermeniz yeterlidir. Böylece araç hasar kaydı sorgulama yapılmış olacaktır. Araç hasar tramer kaydı sorgulama için oluşturulan SMS servisi oldukça hızlı bir şekilde çalışmaktadır ve bu bakımdan mesajınızın hemen arkasından gerekli olan bilgiler gönderilmektedir. Böylece beklemenize gerek kalmadan hemen araç hasar kaydı sorgulama yapabilir ve araç hakkındaki bilgiler erişim sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sunulan SMS servisleri üzerinden yapacağınız işlemler karşılığında hattınızdan ücret tahsil edilmektedir. Bu bakımdan gerekli bakiyeye sahip olmanız gerekir. Faturalı kullanıcıların faturalarına ücret yansıtılmaktadır. İşlem ücreti olarak yapacağınız her sorgulamada 4 TL alınmaktadır. Bu nedenle sınırsız sorgulama yapabilme olanağınız bulunsa da ücretlendirmeye çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

Sorunlarınız İçin İletişim Kurun

Araç hasar tramer kaydı sorgulama sırasında ya da diğer Sigorta Bilgi Ve Gözetim Merkezi hizmetlerinden yararlanırken yaşadığınız sorunlar için Sigorta Bilgi Ve Gözetim Merkezi ile iletişim kurabilirsiniz. Siteye giriş yaptığınızda sitede yer alan iletişim bölümüne tıklamanız ile birlikte ekrana bir form çıkacaktır. İletişim Formu Oluştur başlığı ile yayınlanan formu doldurmanız ile birlikte yaşadığınız sorun hakkında ya da önerinizi Sigorta Bilgi Ve Gözetim Merkezi’ne iletebilirsiniz. Yazacağınız mesajın merkeze gönderilmesi ile birlikte kısa süre içerisinde inceleme yapılacak ve gerek görüldüğü takdirde size geri dönüş yapılacaktır.

Haberin Devamı