Gazete Vatan Logo

Araç Hasar Kaydı Sorgulama Ve Trafik Cezası İle HGS Kaçak Geçiş Cezası Ödeme

Araç hasar kaydı sorgulama işlemlerini sigorta bilgi merkezinden online olarak yapabilirsiniz. Araç hasar kaydı sorgulama ve trafik cezası ile HGS kaçak geçiş işlemleri için hazırladığımız haberimize göz atalım.

Araçlar için sunulan hizmetler arasında trafik cezası sorgulama, hasar kaydı öğrenme gibi hizmetler bulunmaktadır. Vatandaşların araç alım satım işlemlerinde yararlanabileceği bu hizmetler ile birlikte araçların geçmişteki durumunu öğrenmesi ve bu kapsamda işlemlerini güvenilir bir şekilde yapması mümkündür. Eğer siz de alım satım yapacaksanız ya da bir araç için hasar durumunu öğrenmek istiyorsanız araç hasar kaydı sorgulamayapabilirsiniz. Araç hasar kaydı sorgulama kapsamında sunulan hizmetler SMS servisi üzerinden sağlanmaktadır.

ARAÇ HASAR SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

TRAFİK CEZASI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

HGS SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ARAÇ MUAYENE RANDEVU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Bu bakımdan sizler de araç hasar kaydı sorgulamayapmakiçin SMS hizmetlerinden yararlanmanız gerekmektedir. Araç hasar kaydı sorgulama için Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından sunulmaktadır. Araç hasar kaydı sorgulama için araç plakasını SMS olarak 5664’e atmanız gerekir. Atacağınız SMS sonrasında ilgili araç hakkındaki kaza durumu sorgulama yapan kişilere gönderilecektir. Bu bakımdan araç hasar kaydı sorgulama için yapılacak olan tüm işlemler SMS üzerinden yürütülmektedir.

Haberin Devamı

Araç hasar kaydı sorgulama için yapacağınız işlemlerin 4 TL ile ücretlendirildiğini de unutmamanız gerekmektedir. Araç hasar kaydı sorgulama için herhangi bir limit olmadığı için istediğiniz kadar sorgulama yapabilir ve araçlar hakkında bilgi alabilirsiniz. Fakat yapacağınız her bir sorgulama için işlem ücretini ödemeniz gerekmektedir.

HGS Trafik Cezası Ödeme

HGSkaçak geçiş ya da trafikte alınan cezalar için ödeme imkanı da online olarak mümkündür. Bu bakımdan HGS kaçak geçiş ve trafik cezası ödeme adımlarını takip ederek sizler de ödemenizi internet üzerinden yapabilirsiniz.HGS sorgulama ve trafik cezası ödeme için ilk olarak ceza dökümü almanız gerekmektedir. Ceza dökümü sonrasında ise ekranda yer alan cezalar arasından ödemek istediklerinizi seçerek HGS borç sorgulama ve trafik cezası ödeme adımlarına geçebilirsiniz. HGS trafik cezası ödeme yapmak için kredi kartınızı kullanmanız gerekmektedir.

Haberin Devamı