Gazete Vatan Logo

Alkollü arkadaşların kadın kavgası

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, alkol bağımlısı olduğu ileri sürülen iki arkadaş, kadın yüzünden çıkan tartışmada, birbirlerinin başına bira şişesiyle vurarak yaraladı.

Alkol bağımlısı olduğu ileri sürülen 1'i kadın 6 kişi, Marmaris Yat Limanı yanında, bugün saat 14.00 sıralarında toplanardak bira içmeye başladı. Bir ara gruptaki 38 yaşındaki Dursun Bakırcı ile 35 yaşındaki Yüksel Özgür arasında, yanlarındaki `Leyla' takma adını kullanan kadın yüzünden tartışma çıktı. Aynı kadını sevdikleri ileri sürülen iki arkadaşın tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. "Güçlü olan kızı alır" diyerek, birbirlerinin başına bira şişesi ile vuran iki arkadaş, kanlar içinde kaldı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis, kavgayı ayırdı. D.B. ve Y.Ö., ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan D.B. ve Y.Ö.'nün durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

ÇEVRE ESNAFINI BIKTIRMIŞLAR

Yat Limanı'ndaki `Light House' adlı kafeteryanın sahibi Aykut Merter, kavga eden alkol bağımlısı gençlerin sık sık bu çevrede görüldüğünü belirterek şöyle dedi:

"Zaman zaman bir araya gelip, buradaki bir köşede içki içiyorlar. Yoldan geçenlerden para ve içki istiyorlar. Bazı geceler, alkolün de etkisiyle çırılçıplak denize girdikleri oluyor. Çevredeki esnaf, alkol bağımlısı bu kişileri uzaklaştırmak için çok uğraştı ancak başarılı olamadı."

Haberin Devamı