Gazete Vatan Logo

30 Ağustos’ta borsa açık mı, borsa yarın tatil mi? 30 Ağustos borsa kapalı mı, resmi tatil mi?

Borsa İstanbul 30 Ağustos açık mı, 30 Ağustos borsa tatil mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıl dönünü yarın. Zafer Bayramı’nın hafta içine denk gelmesi nedeniyle resmi kurumlarda işi olan vatandaşların arama motorlarına yönelmesine neden oldu. Türk ordunun zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz Her sene tüm yurtta kutlanıyor. Peki, 30 Ağustos'ta borsa açık mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Borsa İstanbul çalışıyor mu, resmi tatil mi? Yarın borsa kapalı mı?

30 Ağustos’ta borsa açık mı, borsa yarın tatil mi? 30 Ağustos borsa kapalı mı, resmi tatil mi?

30 Ağustos'ta borsa açık mı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda borsa İstanbul çalışıyor mu? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda borsanın açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Zafer Bayramı, 30 Ağustos günü saat 07.00’de başlar ve saat 24.00’te son bulur.

30 Ağustos Zafer Bayramı borsa açık mı?

Borsa İstanbul 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda kapalı olacak, seans yapmayacak.

Zafer Bayramı törenleri aşağıdaki şekilde uygulanır:

a) Başkentte Zafer Bayramı törenleri:

1) Anıtkabir’e Cumhurbaşkanı tarafından çelenk konulur ve İstiklal Marşı ile birlikte bayrak göndere çekilir.

2) Cumhurbaşkanı tarafından Cumhurbaşkanlığında tebrikat kabul edilir.

3) Cumhurbaşkanı tarafından törene katılanların ve halkın bayramı kutlanır.

4) İstiklal Marşı ile birlikte bayrağın göndere çekilmesini müteakip tören geçişi ve programda yer alan diğer faaliyetler uygulanır.

5) Zafer Bayramı resepsiyonu Cumhurbaşkanı tarafından verilir.

b) Başkent dışında Zafer Bayramı törenleri:

1) Atatürk anıt veya büstüne mülki idare amiri (…) ve belediye başkanı tarafından çelenk konulur. Mahallin en büyük mülki amirliğine ait çelenk anıtın alt kaidesinin tam ortasına, (…) belediyeye ait çelenk ise soluna konulur. Çelenk konulduktan sonra İstiklal Marşı ile birlikte bayrak göndere çekilir.

2) Mülki idare amiri beraberinde (…) belediye başkanı olduğu halde tebrikatı, ekli sayılı listede yer alan sıraya göre makamında kabul eder.

3) Mülki idare amiri tarafından, beraberinde (…) belediye başkanı olduğu halde, törene katılanların ve halkın bayramı kutlanır, İstiklal Marşı ile birlikte bayrak göndere çekilir. 4) Tören geçişi mülki idare amiri (…) ve belediye başkanı tarafından şeref tribününden selamlanır.

5) Programda yer alan diğer faaliyetler uygulanır.

6) Zafer Bayramı resepsiyonu vali tarafından verilir.

Haberin Devamı