Gazete Vatan Logo

30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları, görselleri ve anlamlı sözleri 2022! 100. yıl resimli, kısa, uzun, bayraklı, Zafer Bayramı mesajları, Atatürk sözleri, Türk Bayrağı görselleri

30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve sözleri için yapılan aramalar arttı. 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Atatürk'ün başkumandanlığında başlayan Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlanmasının 100. yılı kutlanıyor. Büyük Taarruz tüm yurtta kutlanırken, bugünü sosyal medya hesapları üzerinden anmak isteyenler de 100. yıla özel resimli, kısa, uzun, anlamlı seçenekleriyle Zafer Bayramı mesajları ve sözlerini araştırıyor. Bizde günün anlam ve önemine istinaden “30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve sözleri” derledik. İşte 30 Ağustos Zafer Bayramı resimli mesajlar…

30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları, görselleri ve anlamlı sözleri 2022! 100. yıl resimli, kısa, uzun, bayraklı, Zafer Bayramı mesajları, Atatürk sözleri, Türk Bayrağı görselleri

Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zafer Bayramı’nın 100. Yılı tüm yurtta coşkuyla kutlanacak. 9 Eylül 1922'de İzmir'in kurtarılmasıyla Türk toprakları Yunan işgalinden kurtuldu. İşgal birliklerinin yurdu terk etmesinin günü olan 30 Ağustos sembolik olarak ilk kez 1924 yılında Afyon'da Başkumandan Zaferi adıyla kutlandı. 1926'dan beri ise Türkiye'de Zafer Bayramı olarak kutlanıyor. Zafer Bayramı’nın 100. yılında 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve resimli sözler derledik. İşte anlamlı 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve resimli sözler…

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI 

Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. (Mustafa Kemal Atatürk)

Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyor, tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Haberin Devamı

Zafer elbette başaracağım diyenin ve başaracağına inananlarındır. Bu güzel memleketimizde zaferi hak eden Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

Türkiye'nin güvenini amaç edinen, hiçbir başka ulusun aleyhinde olmayan bir barış yolu, her zaman bizim ilkemiz olacaktır.

Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyor, tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.

30 Ağustos 1922 zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; tüm ezilmiş ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır.

Büyük zaferler, yalnızca büyük milletler tarafından kazanılabilir... Mustafa Kemal Atatürk

Milli Kurtuluş Savaşı’mızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’nin yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamak dileğiyle.

Haberin Devamı