Gazete Vatan Logo

2022 Hoş geldin eylül sözleri ve hoş geldin eylül ayı resimli mesajları! Sonbahar temalı, kısa, uzun, anlamlı eylül ayı ile ilgili sözler

Hoş geldin eylül sözleri ve mesajları Eylül ayının gelmesiyle yoğunluk kazandı. Sosyal medya platformları whatsap, instagram, facebook, twitter hesaplarından eylül ayını karşılamak isteyenler güz ayı eylül ile ilgili resimli, kısa, uzun, anlamlı sözler ve mesajlar arıyor. Şairlere, sanatçılara, edebiyatçılara ilham veren renkleriyle gözleri mest eden eylül ayı geldi çattı. İşte Hoş geldin eylül sözleri ve hoş geldin eylül ayı resimli mesajları…

2022 Hoş geldin eylül sözleri ve hoş geldin eylül ayı resimli mesajları! Sonbahar temalı, kısa, uzun, anlamlı eylül ayı ile ilgili sözler

Eylül ayı ile ilgili mesajlar ve sözler eylülün gelmesiyle araştırıyor. Sonbaharın gelişini kimini hüzünlendirse de kimi için ilham kaynağı oluyor. Eylül’ün hissettirdiğin kelimelere dökmek hoş geldin eylül ayı demek isteyenler arama motorlarına yönelerek hoş gelsin eylül ayı sözleri ve resimli eylül ayı mesajlarını sorguluyor. Biz de sosyal medya hesapları üzerinden paylaşabileceğiniz sonbahar temalı, kısa, uzun, anlamlı eylül ayı ile ilgili sözler ve resimli eylül ayı mesajları derledik…

EYLÜL AYI SÖZLERİ ve MESAJLARI

Eylül Ayı huzurun bereketinle gel yeşilliğinle gel insanların üzülmeyeceği günlerinle gel. Dünyamızın yeşile maviye huzura ihtiyacı var.

Eylül ayı geliyor; senden çok beklentim var Eylül ayı kışıma bahar, kalbime umut getir.

"Elinde değildir akşam serinliğinde üşürsün. Eylül'den itibaren geceler hazindir uzundur."

"Eylül hazan mevsimi, eylül dalından düşen yaprağın toprağa düştüğü an."

“Her uyanışımda Eylül sabahının serinliğini, yaprakların serinliğini yüreğime dolduruyorum”

Haberin Devamı

“Hadi gel tut ellerimi! Benimle meydan oku her çaresizliğe benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım onuncu aylara ben bir eylül sen bir haziran.”

"Eylül bize yazı unutmamız için elinden geleni yapıyor."

“Eylül toparlandı gitti işte ekim falan da gider bu gidişle…”



“Eylül… Kelimelerin en güzeli. Hisli, pişmanlık uyandıran, kırlangıçlar ve portakal çiçekleri…”

“Eylülde aşk, eylülde acı, eylülde yalnızlık zordur, Eylülde her şey zordur, ben eylülü onun için severim…”

“Sonbaharın en kalın düdükleri, uğuldar eylül serinliğinde, sokaklar törenle demir alır, camların buğulanıp üşüdükleri, o rüya belirsizliğinde.”

"Her uyanışımda Eylül sabahının serinliğini, yaprakların serinliğini yüreğime dolduruyorum"

“Gittin, Bir eylül sabahı. Suretini aynada bırakarak.”

“Dedim ya… Eylüldü. Savruluşu bundandı kimsesizliğimin…”

Ayrılıkların, aşktan büyük yaşandığı, koca bir ömürdür eylül. Yağmurdur, hüzündür, kimse bilmesin isterim, Eylül, Piraye’dir. (Nazım Hikmet Ran)

Bugün Eylül’ün hazanı, sararan hayatlar arasından sıyrılıp geldi. Sen bana hüzün ben sana mutluluk nerde kaldı sonbaharda gelecek mutluluk.

Haberin Devamı

En güzel hikayeyi kendisine anlatacak bir Eylül kalmış gibi, en ağır hikayeyi dinlemek Eylül’ün sırtına kalmış gibi. (Nazan Bekiroğlu)