Gazete Vatan Logo

18 Nisan Pazartesi burç yorumları ne diyor?

Burç yorumları günlük hayatımızda merak edilen konulardan birisidir. Burç yorumları kişilerin doğum tarihiyle bağlantılı olarak değişkenlik gösterir. Burç yorumları günden güne de farklılık göstermektedir.

18 Nisan Pazartesi burç yorumları ne diyor?

Burçlar çok eski çağlardan beri takip edilmektedir. Burçların ilk ortaya çıkışı çok eski zamanlarda bulunan kabilelerin birbirlerinden habersiz yapmış oldukları tespitler sonucunda güneşin hareketlerini isimlendirmişlerdir. Bir gün bu kabileler bu olaydan birbirlerine bahsedince buldukları zaman dilimlerinin aynı olduğunu görmüşlerdir. Burçlar bu şekilde kabul edilmiştir.

Burç yorumları günümüzde oldukça takip edilen ve ilgilenilen bir konudur. Doğduğunuz an güneşim gök yüzündeki hareketleri temsil eden zaman dilimlerine burçlar denmiştir. 12 tane burç bulunmaktadır. Yazımızın devamında sizin için burçların hangi günlere denk geldiğini yazmış bulunmaktayız. Ve yazımızın devamından burçlar ile ilgili genel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Koç Burcu : 21 Mart – 20 Nisan

Boğa Burcu : 21 Nisan – 20 Mayıs

İkizler Burcu : 21 Mayıs – 21 Haziran

Yengeç Burcu : 22 Haziran – 22 Temmuz

Aslan Burcu : 23 Temmuz – 22 Ağustos

Başak Burcu : 23 Ağustos – 22 Eylül

Terazi Burcu : 23 Eylül – 23 Ekim

Haberin Devamı

Akrep Burcu : 24 Ekim – 22 Kasım

Yay Burcu : 23 Kasım – 21 Aralık

Oğlak Burcu : 22 Aralık – 20 Ocak

Kova Burcu : 21 Ocak – 18 Şubat

Balık Burcu : 19 Şubat – 20 Mart

Yukarıda sizler için yazmış olduğumuz burçlardan doğum tarihinize denk gelen burç sizin burcunuz olarak kabul edilir. Burçlar; güneşin gök yüzündeki hareketlerini temsil etmektedir. Toplam 12 tane harekete 12 tane burç denk gelecek şekildedir.

Bu burçların kendilerine ait özellikler taşıdığına inanılmaktadır. Burcunuzun özellikleri kişisel özellikleriniz, aşk hayatımızdaki davranışlarımızdan birçok şeyi gösterdiğine inanılmaktadır.

Burç yorumlarının ve rüya tabirlerin insanların kendi ruhlarına daha yakın olduğu zamanları düşünülmektedir. Bu konularda çalışmalara birçok bilim insanı ağırlık vermiştir. Burç yorumları günlük, haftalık veya aylık olarak zaman dilimlerinde de yapılabilmektedir. Konu ile ilgili birçok internet sitesi ve birçok kitap oluşturulmuştur. Burç yorumlarına her yerden ulaşabilmeniz mümkündür. Gazetelerde de günlük olarak burç yorumları bulunmaktadır. Bunun dışında bahsetmiş olduğumuz gibi internet üzerinden veya kitaplar aracılığı ile burç yorumlarına ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yazımızda da bahsetmiş olduğumuz gibi günümüzde burç yorumları oldukça ilgilenilmekte olan bir konudur. Günümüzün teknolojisinin de gelişmesi ile birlikte daha çok takip edebildiğimiz burç yorumlarına veya rüya tabirlerine daha çok internet sistemi üzerinden baktığımız gözlemlenmiştir. İnternet üzerinden her türlü bilgiye ulaşabildiğimiz bu zamanda artık bu tür şeylere ulaşmak oldukça kolay bir hale gelmiştir. Burç yorumları ile ilgili oluşturulmuş olan birçok internet sitesi bulunmaktadır. Sizin bu sitelere ulaşmanız için yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzdan, tabletinizden veya bilgisayarınızdan internete bağlanıp; arama motoruna “burç yorumları” yazmaktır. Daha sonra karşınıza konu ile ilgili binlerce sayfa çıkacaktır. Genellikle en baştaki sayfa üzerinde daha fazla giriş yapılmış olduğu için ilk başta çıkan sayfa sizin için daha kapsamlı bilgi veren sayfa olacaktır.

Haberin Devamı