Gazete Vatan Logo

15 Temmuz sözleri ve mesajları 2020 – Kısa, uzun, anlamlı 15 Temmuz destanını kutlama ve anma sözleri (15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlama mesajı)

15 Temmuz mesajları ve sözleri günün en çok araştırılan konusu oldu. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları, mücadelenin 4. yıl dönümünü yakınlarına mesaj göndermek isteyenler tarafından araştırılıyor. Törenler düzenlenecek, şehitlere dualar okunacak. Hain darbe girişimi karşısında direnişi yeniden hatırlamak ve hissedilen duyguları sevdikleriyle, arkadaşlarıyla paylaşmak için 15 Temmuz mesajları ve sözleri aranıyor. İşte kısa, uzun, anlamlı 15 Temmuz kutlama mesajları ve sözleri…

15 Temmuz sözleri ve mesajları 2020 – Kısa, uzun, anlamlı 15 Temmuz destanını kutlama ve anma sözleri (15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlama mesajı)

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlama mesajları yoğun bir şekilde aranıyor. Hain darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Her yıl olduğu gibi şehit ve gaziler törenlerle ve etkinliklerle anılırken, direnişi yeniden anlamak ve hissetmek için arama motorları üzerinden '15 Temmuz mesajları ve sözleri 2020' araştırılıyor. 15 Temmuz anma ve kutlama mesajlarını Whatsapp veya SMS olarak göndermek isteyenler, sosyal medya hesaplarından paylamak istenler için 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü kutlama ve anma sözlerini derledik…

15 TEMMUZ KUTLAMA MESAJLARI VE SÖZLERİ

VATAN için yaşayıp öldünüz; siz toprağa değil, kalplere gömüldünüz. 15 Temmuz Şehitlerini yad ediyoruz

Hain 15 Temmuz darbe girişiminde ölen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim.Kahraman Türk Milletinin 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü kutlu olsun.15 Temmuz alçak darbe girişimini unutmayacağız, her yıl demokrasi ve birlik günü olarak kutlayacağız.

Gururumuz, kahramanlarımız 15 Temmuz şehitlerimizi, darbecilerin durdurulmasının sene-i devrinde dualarla, hasret ve özlemle anıyoruz.

Haberin Devamı

Şehidim ruhun göklerde nöbette, kanın al bayrakla en yükseklerde.

Darbe girişimine izin vermeyen Türk milleti hep var olsun. 15 Temmuz Şehitleri unutulmasın.

Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bayrağımızı indirtmeyelim, ezanımızı dindirtmeyelim.

Kahraman Türk Milletinin 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü kutlu olsun.

Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.

Bir memleketin saha bakımdan büyüklüğü onun gerçek büyüklüğünü ifade etmez ve bir milleti millet yapan arazisi değildir.

Allah'ım bizi vatansız, bayraksız, ezansız bırakma. İçimizdeki hainlere göz açtırma.

Bir memleketin saha bakımdan büyüklüğü onun gerçek büyüklüğünü ifade etmez ve bir milleti millet yapan arazisi değildir.

15 Temmuz'da evinde rahat oturmaktansa Ülkesi için ölmeyi tercih eden bir millettir Türkiye.

Haberin Devamı