Gazete Vatan Logo

1 Mayıs'ın en ilginç anı!

Ankara'daki 1 Mayıs kutlamalarına gelen bir göstericinin talebi polise zor anlar yaşattı...

1 Mayıs kutlamalarının gerçekleştirildiği kentlerden biri olan Ankara'da kutlama alanına girmek isteyen bir gösterici, cinsel tercihi sebebi ile olsa gerek, kendini erkek polislere aratmak istemedi.

"BENİ KADIN POLİS ARASIN"

Sıhhıye Meydanı girişinde rutin arama işlemine devam eden emniyet ekipleri bir göstericinin tepkisi karşısında ne yapacağını şaşırdı. Gösteri alanına girmek isteyen adı bilinmeyen bir erkek, erkek polislerin üzerini arayacağı sırada "Tamam beni arayın ama kadın polis arasın" dedi.



İLGİNÇ SAVUNMA

Polislerin bu isteğin "teknik olarak mümkün olmadığını" söylemesine rağmen gösterici talebinde ısrar edince polisler ne yapması gerektiğini bilemedi. Kendisini kadın polislerin aramasını isteyen adam şu sözlerle kendini savundu:"Anlamadığım şey neden insanlar kendilerini hangi cinsiyette bir polisin aramayacağına karar veremiyor."

"POLİS ELİNİ BEDENİMDEN ÇEK"

Polisler de cevaben; "Bunun yeri burası değil. Çıkart kimliğini eğer sen kadınsan ben de seni kadın polislere aratacağım" dedi ama gösterici kimliğini de vermeyince pes eden taraf polisler oldu.

Sonunda gösterici üzeri aranmadan meydana alındı.Kontrol noktasını geçen gösterici yanındaki arkadaşları ile birlikte "Polis elini bedenimden çek" şeklinde sloganlar atarak meydana doğru ilerledi.

Haberin Devamı