Kızılcık Şerbeti 21. bölüm 2. fragmanı: Nursema babası Abdullah'ı kendi sözleriyle vurdu!
Kızılcık Şerbeti 21 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Nursema'nın gerçekleri herkesin yüzüne vurduğu son bölüm sonrası Kızılcık Şerbeti'nde heyecan devam ediyor. Fatih, Doğa'ya Nursema'nın başına gelenleri niçin söylemediğinin hesabını soruyor. Öte yandan Nursema, babası Abdullah'a, "Alev'e olan duygularını, ona aşık olduğunu biliyorum" diyerek adeta yeni bir bombanın fitilini ateşliyor. Peki Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

SHOW TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti 21 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarına damga vuran dizinin başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen, Ceren Karakoç, Feyza Civelek ve Müjde Uzman yer alıyor. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında Nursema'nın intikamının devam ettiğini görülüyor.

Kızılcık Şerbeti yeni fragmanında Fatih Doğa'ya, "Nasıl bana söylemezsin?" diyerek Nursema'nın başına gelenleri hatırlattı. Doğa ise, "Sen imam nikahı günü duruşunu zaten gösterdin. Hepiniz babanızın kuklası gibi o ne isterse yapmadınız mı?" cevabını verdi.

PEMBE: ALLAH'INIZDA BULUN!
Nursema'nın başına gelenlerinin en büyük sorumlusu annesi Pembe, dünürlerinin evini bastı. "Allah'ınızdan bulun" diye feryat eden Pembe'ye, zoraki damat İbrahim, "Hadi yürü be sen kimin evini basıyorsun" diyerek tepki gösterdi.

"ALEV'E AŞIK OLDUĞUNU BİLİYORUM"
Kızılcık Şerbeti yeni bölümün en dikkat sahnesi Nursema ve babası Abdullah arasında olacak gibi. Nursema, "Alev'e olan duydularını, ona aşık olduğunu biliyorum. Eve dönmemi istiyorsan anneme her şeyi büyün açıklığıyla anlatacaksın. O bize anlattığın dürüstlüğü kendin göstereceksin" diyerek son noktayı koydu. Abdullah ise bu teklifi kabul etti.
Kızılcık Şerbeti 21. bölüm Show Tv'de.