Gazete Vatan Logo

Yılbaşı teselli ikramiyesi ne kadar 2023? Teselli ikramiyesi nedir, Milli Piyango teselli ikramiyesi ödülü ne kadar?

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi araştırmaları devam ediyor. Vatandaşlar zengin olma hayali kurarken şansını milli piyango çekilişinde de deniyor. Çekiliş süreci devam ederken, teselli ikramiyesi konusu da merak edilen başlıklardan biri oldu. Peki, yılbaşı teselli ikramiyesi nedir, teselli ikramiyesi ne kadar? İşte Milli Piyango teselli ikramiyesi ödülü ne kadar? Sorusunun yanıtı…

Yılbaşı teselli ikramiyesi ne kadar 2023? Teselli ikramiyesi nedir, Milli Piyango teselli ikramiyesi ödülü ne kadar?

Milli Piyango çekilişi 31 Aralık Cumartesi günü saat 12.30'da başladı. Saat 23.15'te amorti ve 200 milyon TL'lik büyük ikramiye çekilişi ile sona erecek. Çekiliş devam ederken teselli ikramiyesine yönelik yapılan araştırmalar da arttı. Çeyrek, yarım ve tam bilet alan vatandaşlar, teselli ikramiyesinin ne kadar olduğunu sorguluyor. Yılbaşı çekilişi bilet fiyatları tam bilet 200 TL, yarım bilet 100 TL, çeyrek bilet 50 TL olarak belirlendi. Büyük ikramiye 200 milyon lira, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 1 milyar 395 milyon 900 bin lira olacak. Peki, Teselli ikramiyesi nedir? Yılbaşı teselli ikramiyesi ne kadar 2023? Milli Piyango teselli ikramiyesi ödülü ne kadar?

TESELLİ İKRAMİYESİ NEDİR?

Her ikramiye kategorisi için, son rakamları, o kategorinin kazanan numaralarından birine eşit olan tüm numaralar, bahse konu ikramiye kategorisine yönelik ikramiyeyi kazanır.

Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin tamamını kazanır. 

Yarım bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca yarısını kazanır; kazanan sıralı numara çeyrek bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca çeyreğini (dörtte birini) kazanır.

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO TESELLİ İKRAMİYESİ ÖDÜLÜ NE KADAR?

Büyük ikramiyeyi kazanan numaradan yalnızca tek bir rakamla farklı olan bir bilete sahipseniz teselli ikramiyesi kazanacaksınız. 2023 Milli Piyango teselli ikramiyesi tutarı 200.000 TL’dir.

 

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA