Gazete Vatan Logo

TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa son başvuru tarihi ne zaman? İşte e devlet TOKİ arsa başvuru ekranı!

TOKİ arsa başvurularında sona gelindi. Başvurular bugün itibariyle sona eriyor. 15 Kasım’a uzatılan TOKİ arsa başvurularında gözler kura çekilişine çevrildi. Başvuru yapmak isteyenler bankalar üzerinden bugün mesai bitimine kadar yapabilecek. Peki, TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa son başvuru tarihi ne zaman? İşte e devlet TOKİ arsa başvuru ekranı!

TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa son başvuru tarihi ne zaman? İşte e devlet TOKİ arsa başvuru ekranı!

TOKİ iş birliğinde hayata geçirilen TOKİ arsa ve iş yeri başvurularında sona gelindi. e-Devlet üzerinden başvurular 14 Kasım'da sona ermişti. bankalar üzerinden yapılacak başvurular 15 Kasım'da yani bugün bitecek.

TOKİ ARSA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İlk Evim Arsa, İlk İş Yerim Projesi'ne e-Devlet üzerinden başvurular 14 Kasım’da sona ermişti. Bakanlık banka şubeleri üzerinden başvuruların 15 Kasım 2022 tarihinde yani bugün sona erecek. Banka şubeleri aracılığı ile başvurular 15 Kasım 2022 mesai saati bitimine kadar gerçekleştirebilecek.

TOKİ ARSA BAŞVURUSU HANGİ BANKAYA YAPILACAK?

TOKİ arsa başvuruları Ziraat Bankası Şubelerinden yapılıyor.

TOKİ ARSA KURASI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada mart 2023’e kadar konut ve arsalar için tüm kuraların etaplar halinde çekilmesinin ve hak sahiplerinin belirlenmesinin planlandığı belirtildi.

PROJE LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN