Gazete Vatan Logo

Sony ‘4K’ ile eğlenceyi evlere taşıyor!

BRAVIA TV Serisi, Temmuz’da Türkiye’ye geliyor

Sony’nin 2013 model BRAVIA TV Serisi, Temmuz’da Türkiye’ye geliyor. BRAVIA X9005, Full HD’nin 4 katı detay sunan en doğal ve gerçekçi görüntüleri sunuyor

Sony ilk kez Amerika’da düzenlenen CES 2013 Teknoloji Fuarı’nda görücüye çıkardığı BRAVIA X9005 serisi 4K Ultra HD TV yelpazesi 65 inç ve 55 inç ekran seçeneklerini ve yeni BRAVIA TV ailesini geçen hafta tanıttı. BRAVIA X9005, Full HD’nin 4 katı detay sunan en doğal ve gerçekçi görüntüleri sunuyor. BRAVIA TV Serisi, 65 ve 55 inç 4K Ultra HD TV’ler Temmuz ayında Türkiye’de satışa çıkacak.

En iyi görüntü kalitesi

Sony Eurasia A.Ş. Pazarlama Direktörü Richard De Barbanson, Sony’nin BRAVIA televizyon yelpazesinin gelmiş geçmiş en iyi görüntü kalitesine sahip olduğunu söyledi.

Richard De Barbanson, “Sony’nin 2013 ana stratejisi TV rekabetindeki oyun alanını değiştirmek, katma değerli ürünlere odaklanmak ve benzersiz bir deneyim yaşatmak... Sony olarak kamera merceğinden oturma odamızdaki televizyon ekranına kadar 4K teknolojisini sahiplendik” dedi.

Full HD’nin dört katı çözünürlüğe sahip 4K Ultra HD Ekran ve en son 4K X-Reality PRO işlemci teknolojisi ile her detayın görülebildiğini ifade eden Sony Eurasia A.Ş. Ev İçi Eğlence Sistemleri Grup Ürün Müdürü Özgür Orçunus ise, “4K Ultra HD TV yelpazesi 65 inç ve 55 inç ekranlarla genişliyor. Nefes kesen görüntü kalitemizin arkasındaki yenilikçi teknolojilerimiz ve TV eğlencesinin geleceğini şekillendiren yeni serimiz çok etkileyici” değerlendirmesini yaptı.

Ses sinyallerini onarıyor

FULL HD’nin 4 katı çözünürlüğe sahip tüm içerikler ile 4K seyir deneyiminizi farklı bir boyuta taşıyor. Ne izliyor olursanız olun, en son X-Reality PRO işlemcisi, tek bir pikseli bile devasa veri tabanı ile dikkatlice eşleştirerek görüntüleri analiz ediyor, temizliyor ve düzeltiyor. Bu sayede filmlerden akıllı telefon ile çektiğiniz düşük çözünürlüklü kısa videolara kadar her türlü görüntü kaynağından en iyi görüntüleri almanızı sağlıyor.

Sony’nin Sinyalden Ses mimarisi, hınca hınç dolu bir stadyumun uğultusundan en sessiz fısıldamaya kadar her anı, daha gerçek hale getiriyor. Ses sinyallerini onarıp, optimize edip düzelterek canlı müzik ve diyaloglar elde eden ileri işleme teknolojisi ile seyir keyfinize yeni bir heyecan daha katılıyor.

Haberin Devamı