Gazete Vatan Logo

Hatay TOKİ kura sonuçları isim listesi! TOKİ Hatay kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, 2+1-3+1 isim listesi belli mi?

Hatay TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı, TOKİ Hatay kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Hatay kura çekilişi sonuçları açıklanıyor. TOKİ Hatay kura çekimi 1450 konut için başladı. 2+1 ve 3+1 Hatay TOKİ kura çekilişi Antakya Spor Salonu'nda düzenleniyor. İşte 2+1 ve 3+1 evlerin Hatay TOKİ kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama...

Hatay TOKİ kura sonuçları isim listesi! TOKİ Hatay kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, 2+1-3+1 isim listesi belli mi?

TOKİ 'İlk Evim' projesinde kura çekimi Hatay için devam ediyor. Noter huzurunda gerçekleştirilen TOKİ Hatay kura çekimi sonuçları başladı. İşte 2 Ocak 2023 TOKİ Hatay kura çekimi sonuçları ve isim listesi sorgulama ekranı...

TOKİ Hatay kura çekimi sonuçları açıklandı mı, 2+1-3+1 isim listesi ne zaman açıklanacak?

HATAY TOKİ KURA CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ kura canlı yayını www.toki.tv adresinde veya resmi YouTube kanalından izlenilecek. Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebilecek.

TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ NASIL SORGULANIR?

TOKİ kura çekimi sonuçları resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabiliyor.

TOKİ kura çekilişinde isminizin çıkıp çıkmadığını öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız. 

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ