Gazete Vatan Logo

Gözler cumartesi gününe çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını bizzat yapacak: 44 yatırım 350 milyon TL...

Kayseri’de 23 Temmuz Cumartesi günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan toplu açılış töreninde Kocasinan Belediyesi’nin 350 milyon TL değerindeki 44 yatırımın resmi açılışı yapılacak.

Gözler cumartesi gününe çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını bizzat yapacak: 44 yatırım 350 milyon TL...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Temmuz Cumartesi günü toplu açılış töreni için Kayseri’ye gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplu açılış töreninde Kocasinan Belediyesinin 350 milyon TL değerindeki 44 yatırımın resmi açılışını da yapacak.

Yapılan çalışmalara değinen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kayseri için tarihe geçecek hizmetler ürettik ve yeni projelerle ilçemizi cazibe merkezi haline getiriyoruz. Hemşehrilerime daha iyi imkanlarda hizmet verebilmek için durmadan çalışıyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak 7’den 70’e herkes için projeler üretiyoruz. Sosyal odaklı bir hizmet anlayışıyla bölge sakinlerine hizmet veriyoruz.

Özellikle ilçe belediyeler ölçeğinde Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projeleri yapan belediyeyiz. Bu çerçevede doğrudan vatandaşımıza dokunan kentsel dönüşüm konutlarımız, dev parklar, yaşam alanları ve diğer yatırımlarımızın resmi açılışını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek. 23 Temmuz Cumartesi günü saat 17:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan toplu açılış törenine tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı