Gazete Vatan Logo

Faizsiz çiftçi kredisini hangi banka veriyor? Bitkisel üretime yönelik çiftçi kredisi üst limiti ne kadar?

Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi kapsamında üretici ve çiftçilere kullandırılan kredilerde değişiklik yapıldı. Bitkisel üretime yönelik yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak işletme ve yatırım kredisinin üst limiti değişti. Çiftçi kredileri ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Peki, Faizsiz çiftçi kredisini hangi banka veriyor? Bitkisel üretime yönelik çiftçi kredisi üst limiti ne kadar? İşte detaylar…

Faizsiz çiftçi kredisini hangi banka veriyor? Bitkisel üretime yönelik çiftçi kredisi üst limiti ne kadar?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati duyurdu! Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi’nin yürürlüğe girdiğini sosyal medya hesabından duyuran Bakan Nebati, çiftçi kredisi üst limiti ve Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla kullandırılan çiftçi kredileri ile ilgili açıklama yaptı.

FAİZSİZ ÇİFTÇİ KREDİSİNİ HANGİ BANKA VERİYOR, KREDİ ÜST LİMİTİ NE KADAR OLDU?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla üretici ve çiftçilere kullandırılan geleneksel (yaygın) bitkisel üretime yönelik yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak işletme ve yatırım kredisinin üst limitinin de 200 bin liraya çıkarıldığını hatırlatarak, "Esnafımıza, çiftçimize, gençlerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" açıklamasını yaptı.

 

Haberin Devamı