Gazete Vatan Logo

Dünyayı tam 176 defa dolaştılar!

Türkcell'den 9 ilde 228 bin müşteriye 400 bin ziyaret...

Müşterilerine özel ayrıcalıklar sunan Turkcell Platinum’un 107 kişilik Kapıda Hizmet Ekibi, 9 ilde 228 bin müşteriye 400 bin ziyaret gerçekleştirerek 7 milyon kilometre yol kat etti. Bu mesafenin dünyanın çevresini 176 defa turlamak olduğunu söyleyen Turkcell Segment Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek, hizmet ekibinin müşterilerin laptop sorunlarını dahi kapılarına giderek çözüme kavuşturduğunu belirtti.

Platinum üyelerinin yüzde 85’inin akıllı telefon sahibi olduğunu ve normal internet kullanım oranına göre 5 kat daha fazla internet kullandıklarını belirten Kısakürek, şöyle konuştu:

Ayda 400 TL tasarruf

“Müşterilerimizin kendilerini ayrıcalıklı hissetmeleri için belirli noktalarda ücretsiz vale ve otopark, deniz takside yüzde 50 indirim, Havaş ile ücretsiz havaalanına transfer gibi hizmetler sunduk. En büyük ilgiyi pazartesi, perşembe ve pazar günleri geçerli olan 1 sinema biletine 1 bilet bedava kampanyası gördü. Platinum ayrıcalıklarından yararlanan müşterilerimizin ayda 400 lira tasarruf yapma imkanı bulunuyor.”

Turkcell Platinum’un müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak yenilediklerini söyleyen Dilara Demir Kısakürek, Platinum üyelerinin yurtiçi paketlerini yurtdışında da 50 ülkede kullanabileceklerini belirtti. Kısakürek, sözlerine şöyle devam etti:

“Yurtdışına sık seyahat eden Turkcell Platinum müşterilerinin Platin paketlerindeki dakikaları, internet ve SMS’leri Türkiye dışında da kullanabilmeleri, tarifelerine ek olarak günlük 9.90 TL karşılığında mümkün oluyor. Avrupa’da, Amerika, Rusya, Kıbrıs, Suudi Arabistan ve Çin’in de dahil olduğu 50 ülkede geçerli olan bu teklife ek olarak, özel günlerde yurt dışı çıkış pulu harcı ve ilk 30 SMS Turkcell’in hediyesi.”

Platin paketlerle birlikte sunulan yeni ‘Konfor Alanı’ özelliği ile paket bitimlerinde ya da pakete dahil olmayan bir kullanım olduğunda, kullanıcıların ek bir işlemle uğraşmasına gerek kalmadan uygun fiyata iletişim devam ediyor. Paketteki dakikalar bittiğinde 250 dakikalık konfor alanı devreye giriyor ve 250 dakikaya kadar sadece 5 TL’ye konuşuluyor. İnternet bittiğinde 250 MB konfor alanı devreye giriyor ve 5 TL’ye internete giriliyor.

Yeni modelde ön rezervasyon

TURKCELL Platinum Uygulaması’ iOS ve yakında Android telefonlarda kullanılabilecek. Bir dokunuşla Platinum ayrıcalıklarına ulaşılabilecek. Piyasaya yeni çıkacak akıllı telefonlara ön rezervasyon yaptırmak ya da Platinum ayrıcalıklarını sevdikleriyle paylaşmak da bu uygulama ile çok daha kolay hale gelecek.

RÜZGARLA ENGELSİZ DANS ŞÖLENİ

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği ile birlikte anlamlı bir etkinliğe imza attı. Ortopedik engelli vatandaşlar ve Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nde oynayan Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları, uzman pilot eşliğinde Girne yakınlarında yamaç paraşütü yaptı. Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, “Engellerin zihinlerde olduğunu; bu engellerin destekle, cesaretle aşılabileceğini göstermek istedik” dedi.

Haberin Devamı