Gazete Vatan Logo

Doğalgaz desteği kimlere verilecek? Doğalgaz desteği başvurusu ne zaman başlayacak, nasıl başvuru yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası açıklamalarda buluyor. Kabine Toplantısı sonrası yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı “Salgın döneminde G-20 ülkeleri içinde ekonomik olarak en hızlı toparlanan ülke olduk. Türkiye 2021 yılında ekonomide yatırım, istihdam, üretim, cari denge odaklı bir büyüme yaşadı. Büyümede çift haneli rakamları yakalayacağımıza inanıyoruz. Kur korumalı Türk lirası mevduatına kısa sürede 78 milyar liralık bir geçişin yaşanması, vatandaşlarımızın ekonomi programımıza olan güveninin işaretidir.” İfadelerini kullanırken doğal gaz desteği müjdesi verdi. Peki, Doğalgaz desteği kimlere verilecek? Doğalgaz desteği başvurusu ne zaman başlayacak, nasıl başvuru yapılacak?

Doğalgaz desteği kimlere verilecek? Doğalgaz desteği başvurusu ne zaman başlayacak, nasıl başvuru yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası millete sesleniş konuşması yapıyor. Erdoğan yaptığı açıklamada doğalgaz desteği verileceğini duyurdu. Peki, Doğalgaz desteği kimlere verilecek? Doğalgaz desteği başvurusu ne zaman başlayacak, nasıl başvuru yapılacak?

Doğalgaz desteği

Erdoğan “Kömür yardımı olarak verilen yardımın doğal gaz desteği olarak da verilebileceğinin müjdesini veriyorum.” İfadelerini kullandı. Söz konusu desteğin detayları henüz netleşmedi.