Gazete Vatan Logo

Bugün borsa açık mı (28 Haziran 2023)? Bayramda borsa kapalı mı, borsa ne zaman açılıyor?

Borsada alım satım işlemi yapanlar borsanın bayramdaki çalışma durumunu sorguluyor. 26-27 Haziran tarihleri idari izin kapsamına alındı, bugün de bayramın birinci günü idrak ediliyor. Borsa, resmi tatil günlerinde kapalı oluyor. Peki, bayramda borsa kapalı mı, bugün borsa açık mı?

Bugün borsa açık mı (28 Haziran 2023)? Bayramda borsa kapalı mı, borsa ne zaman açılıyor?

Kurban Bayramı tatili bu sene 9 güne çıkarıldı. Hafta sonu tatilleriyle 9 güne çıkan tatilde borsanın çalışma durumu merak konusu oldu. Yatırımcı vatandaşlar borsanın bayram çalışma saatlerini araştırıyor. Borsa İstanbul, 26-27 Haziran Pazartesi ve Salı günü belirli bir saate kadar açık kaldı. Peki, Bugün borsa açık mı (28 Haziran 2023)? Bayramda borsa kapalı mı, borsa ne zaman açılıyor?

BORSA BUGÜN AÇIK MI?

Borsa İstanbul, bayramda özel bankalar ile aynı sınıfta yer alacak. Bayram tatili dahilinde kamu kurumları için çarşamba, perşembe ve cuma gününün resmi tatil olması dolayısıyla BİST özel bankaların tatil durumunu takip edecek. Borsa İstanbul bu süreçte özel bankalar ile aynı sınıfta yer aldığı için aynı zaman diliminde çalışmalarına devam edecek.

Borsa İstanbul, 26-27 Haziran Pazartesi ve Salı günü 13.00'a kadar açık olacak.