Gazete Vatan Logo

ASCE GYO hisse ne zaman işlem görecek? ASCE Gayrimenkul halka arz kaç lot verdi, ASCE GYO halka arz sonuçları sonrası ASCE Gayrimenkul halka arz borsada ne zaman işlem görecek?

Asce GYO halka arz sonuçları açıklandı mı, Asce Gayrimenkul halka arz kaç lot verdi? Asce GYO talep toplama işlemleri 27-28 Temmuz 2023 tarihlerinde yapıldı. ASGYO Bist koduyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek olan Asce Gayrimenkul halka arz hisse fiyatı 12,60 TL olarak belirlenmiş, şirketin halka açıklık oranı ise yüzde 25,04 olarak açıklanmıştı. Talep topla sürecinin sona ermesiyle ASCE halka arz sonuçları beklenmeye başlandı. Peki, Asce Gayrimenkul (ASGYO) halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak, ASCE GYO halka arz borsada ne zaman işlem görecek? ASCE ne zaman işlem görecek, ASCE Gayrimenkul kaç lot verdi? ASCE Gayrimenkul halka arz sonuçları: ASCE Gayrimenkul borsada ne zaman işlem görecek?

ASCE GYO hisse ne zaman işlem görecek? ASCE Gayrimenkul halka arz kaç lot verdi, ASCE GYO halka arz sonuçları sonrası ASCE Gayrimenkul halka arz borsada ne zaman işlem görecek?

ASCE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi halka arz başvurusunun SKP tarafından onaylanmasının ardından 27-28 arasında talep toplama yapıldı. Talep toplama işlemleri sonrasında yatırım yapan vatandaşlar, ''Asce GYO halka arz sonuçları açıklandı mı, ASCE halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?” sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Asce GYO halka arz kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek? İşte, ASGYO Asce Gayrimenkul halka arz sonuçları hakkında merak edilenler…

ASCE GYO (ASGYO) halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?

Asce GYO halka arz sonuçlarının talep toplama işlemlerinin sona ermesinin ardından en geç 2 iş günü içerisinde KAP tarafından açıklanması bekleniyor.

Buna göre sonuçların 31 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında açıklanacağı tahmin ediliyor.

ASCE GYO HALKA ARZ BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Asce GYO paylarının borsada işlem göreceği tarih ise 3 Ağustos olarak belirlendi.

ASCE GYO KAÇ LOT VERİR?

SPK ile paylaşılan bilgilere göre, Asce GYO halka arzında toplamda 99.000.000 Lot pay dağıtılacak.

Haberin Devamı

Sermaye artırımı ve ortak satışı yöntemleriyle gerçekleştirilen ASCE GYO halka arzında 99 milyon TL nominal değerli kısım sermaye artırımı, 66 milyon nominal değerli kısım ise Abdulkadir Konukoğlu payından satışla olacak.

Toplam 165 milyon TL'lik payın, yüzde 80'i yurt içi bireysel, yüzde 20'si ise yurt içi kurumsal yatırımcıya satılacak.

Dağıtılacak Pay Miktarı (Olası)

- 500 Bin katılım ~ 264 Lot (3327 TL).

- 1 Milyon katılım ~ 132 Lot (1664 TL).

- 1.2 Milyon katılım ~ 110 Lot (1386 TL).

- 1.4 Milyon katılım ~ 95 Lot (1197 TL).

- 1.6 Milyon katılım ~ 83 Lot (1046 TL).

- 1.8 Milyon katılım ~ 74 Lot (933 TL).

- 2 Milyon katılım ~ 66 Lot (832 TL).