Gazete Vatan Logo

Aile Destek Paketi zamlandı mı? 2023 Şubat Aile Destek ödemesi bu hafta yatar mı?

Aile destek ödemeleri Şubat ayının gelmesiyle birlikte merak edilen konuların başında geliyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen aile destek paketi ödemelerini alanlar, "aile destek paketi zamlandı mı" sorusuna da yanıt arıyor. Peki şubat ayı aile destek ödemesi ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Aile Destek Paketi zamlandı mı? 2023 Şubat Aile Destek ödemesi bu hafta yatar mı?

Aile destek paketi zamlandı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Şubat ayının başlamasıyla destek ödemelerinden faydalananlar, ödemenin yapılacağı tarihi de araştırmaya başladı. Geçtiğimiz Ocak ayında ödemeler hesaplara erken yatırılmıştı. Şimdi Şubat ayında aile destek ödemesinin ne zaman yapılacğaı merak konusu oldu. Peki 2023 Şubat aile destek paketi ne zaman yatacak?

AİLE DESTEK PAKETİ ZAMLANDI MI?

Aile destek paketi, hane içi kişi başına düşen aylık gelire göre hesaplanıyor. Şubat ayında aile destek ödemesinin zamlandığına dair henü bir açıklama gelmedi.

ŞUBAT AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?

Şubat ayında aile destek ödemesinin yapılacağı tarih hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Aile destek paketinin Şubat ayının 10'una kadar yatırılması bekleniyor.