Gazete Vatan Logo

29 Temmuz 2022 Cuma BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM’de bu hafta neler var, hangi aktüel ürünler satılıyor?

BİM aktüel ürünler kataloğu 29 Temmuz Cuma yayınlandı. 4 sayfa şeklinde yayınlanan 29 Temmuz BİM kataloğunda bu hafta da birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarıyla tüketiciye sunuldu. Peki, BİM’de bu hafta hangi aktüel ürünler satılıyor, neler var?

29 Temmuz 2022 Cuma BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM’de bu hafta neler var, hangi aktüel ürünler satılıyor?

BİM 29 Temmuz kataloğu yayınlandı. Salı ve Cuma günlerinde indirimli ürünleri mağazalarında satan BİM’in bu haftaki ürünleri de birbirinden farklı alanlara hitap ediyor.

BİM aktüel ürünler kataloğu

Kataloğun ilk sayfasında çok amaçlı sepet, 6'lı Amerikan servisi, kayık tabak çeşitleri, mutfak halısı, su şişesi, trend spor ayakkabı ve çeşitli oyuncaklar yer alıyor. 2. Sayfasında köpüklü otomatik Türk kahvesi makinesi, cam kapaklı sahan, güveç ve karnıyarık tenceresi, çay seti, karma mutfak gereçleri ve ahşap kaşıklı kelepçeli kavanoz çeşitleri gibi ürünler bulunurken, 3. Sayfada ise ultra HD televizyon, uydu alıcılı TV, android TV, buharlı ütü, cep telefonu ve beton saksıda yapay çiçek gibi ürünler tüketiciye sunuldu. Kataloğun son sayfasında da 6 bin 999 TL'den satışa sunulan elektrikli bisiklet gibi ürünlere yer verildi.