Gazete Vatan Logo

Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman? Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınav başvuruları ne zaman? İşte uzman ve başöğretmenlik sınav tarihleri!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) öğretmen kariyer basamakları kapsamında başlattığı başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik eğitimleri devam ediyor. Eğitimlerin bitmesine az bir süre kala öğretmenler sınav ve sınava başvuru tarihlerini araştırıyor. Peki, Uzman öğretmenlik eğitimi ne zaman bitecek? Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman yapılacak? Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınav tarihleri!

Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman? Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınav başvuruları ne zaman? İşte uzman ve başöğretmenlik sınav tarihleri!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın öğretmen kariyet basamakları kapsamında başlattığı başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik eğitimleri 5 Eylül’de sona erecek. Eğitimlerin bitmesine az bir süre kala Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınav başvuruları ve sınavın uygulanacağı tarih merak konusu oldu. Peki, Uzman öğretmenlik eğitimi ne zaman bitecek? Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman yapılacak? Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınav tarihleri!

UZMAN ÖĞRETMENLİK EĞİTİMİ NE ZAMAN BİTECEK?

Uzman öğretmenlik eğitim programı 18 Temmuz'da başlamıştı. Eğitimler 5 Eylül saat 23.59'da sona erecek.

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI NE ZAMAN?

Sınav 19 Kasım 2022 Cumartesi günü gerçekleşecek.

BAŞVURU NE ZAMAN?

Yazılı sınav başvuruları 26 Eylül-03 Ekim 2022 tarihleri arasında alınacak ve sınav sonuçları 12 Aralık 2022 tarihinde duyurulacak.