Gazete Vatan Logo

Öğretmenler Günü hediyesi fidan bağışı nasıl yapılır? İşte MEB Öğretmenim İçin Bir Fidan kampanyası linki!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl Öğretmenler Günü fidan bağışıyla kutlanacak. Öğretmenler Günü hediyesine yeni bir boyut getiren fidan bağışı kampanyası OGEM-VAK ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile hazırlanan platform Öğretmenler Günü hediyesi vermek isteyen öğrencilere açıldı. Peki, Öğrenmenler Günü hediyesi fidan bağışı nasıl yapılır? Öğretmenim için fidan kampanyasına katılım nasıl olacak? İşte Milli Eğitim Bakanlığı fidan kampanyası linki!

Öğretmenler Günü hediyesi fidan bağışı nasıl yapılır? İşte MEB Öğretmenim İçin Bir Fidan kampanyası linki!

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenler Günü için yeni bir platform hazırladı. Öğretmenler Günü hediyesine alternatif olarak bu yıl öğretmenlere fidan bağışı yapılacak. "Öğretmenim İçin Bir Fidan" isimli kampanya için öğrenciler bağışta bulunabilecek ve öğretmen adına sertifika alabilecek. Peki, Öğrenmenler Günü hediyesi fidan bağışı nasıl yapılır? Öğretmenim için fidan kampanyasına katılım nasıl olacak? İşte Milli Eğitim Bakanlığı fidan kampanyası linki!

ÖĞRETMENİM İÇİN BİR FİDAN KAMPANYASINA BAĞIŞ NASIL YAPILIR?

"Öğretmenim İçin Bir Fidan" isimli kampanya kapsamında öğrenciler, Bakanlığın resmi internet sayfasında yer alan "http://meb.ai/K1SbSf" linki üzerinden yapacakları fidan bağışını, öğretmenlerinin isimleriyle sertifikalandırabiliyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen kampanya için öğrenciler, istedikleri kadar fidanı öğretmenlerine armağan edebilecek.

Kampanya kapsamında, 1 milyon 200 bin öğretmen için en az bir fidanın toprakla buluşturulması amaçlanırken, dikilen her 100 bin fidan ile de bir hatıra ormanı oluşturulacak.

Haberin Devamı

HEDİYE FİDAN BAĞIŞI YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ