Gazete Vatan Logo

KYK burs sonuçları açıklandı mı? Burs ve kredi sonuçları ne zaman açıklanır? KYK burs sonuçları için gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda!

KYK burs başvuru sonuçları açıklandı mı? Yüz binlerce öğrencinin gözü kulağı Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın açıklamasına çevrilirken, üniversite öğrencileri sonuçların ne zaman açıklanacağı ve KYK burslarına yapılan yeni zammı merak ediyor. Son Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilere yeni müjdeyi vermiş, burslara yapılan zammı duyurdu. Peki, KYK burs sonuçları açıklandı mı? Burs ve kredi sonuçları ne zaman açıklanır? KYK bursu ne kadar 2023? İşte detaylar…

KYK burs sonuçları açıklandı mı? Burs ve kredi sonuçları ne zaman açıklanır? KYK burs sonuçları için gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda!

Üniversite öğrencilerinin beklediği KYK kredi ve burs sonuçları için gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı’na çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kabine toplantısının ardından yaptığı KYK burs ve kredilerine yapılan zam açıklamasının ardından öğrenciler KYK başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştırıyor.

2023 KYK BURS VE KREDİ MİKTARI NE KADAR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan; lisans için 1250, yüksek lisans için 2500 ve doktora için bu ödeneğin 3750 TL'ye yükseltildiğinin müjdesini verdi.

 KYK BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

KYK burs başvuru sonuçları için Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından yapılacak açıklama bekleniyor. KYK burs başvuru sonuçlarının Aralık ayının sonunda açıklanması bekleniyor. 2021 yılında  sonuçlar, 15 Aralık tarihinde ilan edilmişti. Sonuçların Gençlik ve Spor Bakanlığı ya da Bakan Mehmet Kasapoğlu'nun önce sosyal medya hesabından duyurulması bekleniyor. 

Haberin Devamı