Gazete Vatan Logo

KPSS soruları ne zaman yayınlanır? KPSS cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?

2022 KPSS lisan oturumları bugün gerçekleşti. Adaylar sınavın ardından KPSS cevap anahtarının ne zaman erişime açılacağını merak ediyor. Pek çok kişi, ÖSYM’den yapılacak açıklamaları takip ederken KPSS soruları ne zaman yayınlanır? KPSS cevap anahtarı ne zaman açıklanacak? soruları da sıklıkla sorgulanıyor. Peki, KPSS kitapçık ne zaman yayınlanacak? KPSS lisans soruları ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

KPSS soruları ne zaman yayınlanır? KPSS cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?

2022 KPSS yüz binlerce adayın katılımıyla bugün yapıldı. KPSS lisans düzeyinde yapılan sınavın ardından gözler KPSS soru ve cevapları için ÖSYM’ye çevrildi. KPSS puanını hesaplamak, soruların doğruluğunu kontrol etmek isteyen adaylar KPSS kitapçığının erişime açılmasını bekliyor. Peki, KPSS soruları ne zaman yayınlanır? KPSS cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?

KPSS SORU VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 2022-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans alan bilgisi, genel yetenek-genel kültür, eğitim bilimleri oturumlarının temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları henüz yayınlanmadı.

KPSS 2022 SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI NEREDEN YAYINLANACAK?

KPSS'ye giren adaylar, Soru Kitapçıkları ve Cevap anahtarlarına ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşabilecek.

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS lisans sonuçları (Genel Yetenek – Genel Kültür – Eğitim Bilimleri) 2 Eylül 2022 tarihinde açıklanacak.