Gazete Vatan Logo

KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır? ÖSYM giriş ekranı ve KPSS sınav yeri öğrenme ekranı!

2022-KPSS Lisans Sınavı bu hafta sonu yapılacak. KPSS’nin genel yetenek ve genel kültür ile eğitim bilimleri oturumları için adaylar sınavda ter dökecek. KPSS’ye girecek adaylar KPSS sınava giriş belgesi ve sınav yerlerini öğrenmek için sıklıkla sorgulama yapıyor. Peki, KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır? ÖSYM giriş ekranı ve KPSS sınav yeri öğrenme ekranı!

KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır? ÖSYM giriş ekranı ve KPSS sınav yeri öğrenme ekranı!

2022-KPSS Lisans Sınavı için yüzbinlerce aday hafta sonu yapılacak sınavı bekliyor. KPSS’nin iptal edilmesiyle birlikte bu yıl KPSS yeniden yapılacak. Adaylar için heyecanlı bekleyiş devam ederken sınava girecekleri yerleri öğrenmek için adaylar ÖSYM sisteminden giriş belgelerini alıyor. Peki, KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır? ÖSYM giriş ekranı ve KPSS sınav yeri öğrenme ekranı!

18 Eylül 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu ile 2022-KPSS Lisans (Eğitim Bilimleri) oturumuna katılacak adayların sınava girecekleri yerler ÖSYM tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu.

KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilecek.

KPSS SINAV YERİ ÖĞRENME EKRANI

ÖSYM’DEN KPSS ADAYLARINA UYARI

ÖSYM’den KPSS’ye girecek adaylara uyarı geldi. ÖSYM’den yapılan açıklamada 18 Eylül 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu için adayların, saat 10.00’dan sonra, 2022-KPSS Lisans (Eğitim Bilimleri) oturumu için de, saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacakları uyarısı yapıldı.

Haberin Devamı