Gazete Vatan Logo

KPSS erken açıklanır mı, KPSS sonuçları açıklandı mı? ÖSYM sonuç ekranı erişime açıldı mı, önlisans ve lisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS sonuçları için aramalar arttı. KPSS Lisans, Alan Bilgisi, ÖABT ve Ön Lisans oturumlarının tamamlanmasının ardından, gözler KPSS sonuçları için ÖSYM sayfasına çevrildi. 2022 ÖSYM sınav takvimine göre KPSS sonuçlarının tarihi belli oldu. Peki, KPSS erken açıklanır mı, KPSS sonuçları açıklandı mı? ÖSYM sonuç ekranı erişime açıldı mı, önlisans ve lisans sonuçları ne zaman açıklanacak?  

KPSS erken açıklanır mı, KPSS sonuçları açıklandı mı? ÖSYM sonuç ekranı erişime açıldı mı, önlisans ve lisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS sonuçları açıklandı mı, erken açıklanır mı, ne zaman açıklanacak? sorularının ardı arkası kesilmiyor. KPSS lisans 18 Eylül'de, KPSS Alan Bilgisi 24-25 Eylül'de, KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) 2 Ekim'de, KPSS ön lisans ise 9 Ekim'de yapıldı. Sınavlar tamamlananınca ÖSYM’nin yapacağı duyuru beklenmeye başlandı.

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

2022 Yılının KPSS lisans, Alan Bilgisi, ÖABT, sonuçları 21 Ekim 2022 Cuma günü, KPSS Ön Lisans sonuçları 3 Kasım 2022 tarihinde açıklanacak.

KPSS sonuçları erken açıklanır mı?

ÖSYM tarafından yapılan bazı sınavlarda sonuçların verilen tarihten önce açıklandığı görüldü, ancak lisans sonuçlarının 21 Ekim öncesinde, önlisans sonuçları da 3 Kasım öncesinde açıklanacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi.

KPSS orta öğretim DHBT sınavları ne zaman uygulanacak? 

KPSS ortaöğretim sınavı 6 Kasım, KPSS DHBT sınavı 27 Kasım'da uygulanacak.

KPSS SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ