Gazete Vatan Logo

GSB kitap kart nedir, nasıl kullanılır? Kitap kart nasıl ve nereden alınır?

GSB Kitap kart uygulaması Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Kartın nasıl ve nereden alındığı araştırılıyor. Peki GSB Kitap kart nedir? GSB Kitap kart nasıl ve nereden alınır?

GSB kitap kart nedir, nasıl kullanılır? Kitap kart nasıl ve nereden alınır?

GSB Kitap günün merak edilen konu başlıklarından biri oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Twitter hesabında paylaşımda bulunmasının ardından CNN’e katıldığı canlı yayında da kitap kart uygulamasından bahsetti.

GSB KİTAP KART NEDİR?

GSB kitap kart ile ilgili Bakan Kasapoğlu, "1000 adet kitap kart, '#GSBKitapKart' etiketi ile bayramda okuduğu kitabı yoruma yazan arkadaşlarıma gidecek." açıklaması yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı kitap kartına sahip olabilmek için Bakan Kasapoğlu'nun Twitter hesabından yaptığı çekilişlere katılmak gerekiyor.

Bu çekilişler sonucunda vatandaşlar bu kitap kartlara sahip olabiliyor.

GSB ve D&R arasındaki bu anlaşma vasıtasıyla birçok genç GSB kitap kart hediye kuponu ile kitap alabilmektedir. 

GSB KİTAP KART NASIL KULLANILIR?

GSB Kitap Kart kazanan kişiler ne kadar kaldığını öğrenmek isteyen için, mağazalar üzerinden kasiyer yardımıyla sorgulama yapabilirler.

GSB kitap kartı kullanımında mağaza yetkilisine yalnızca kart numarası ve güvenlik kodu vermeniz yeterli olacaktır

Haberin Devamı

GSB KİTAP KARTI NASIL ALINIR? 

D&R ile ortaklaşa başlatılan bu kampanya kapsamında GSB kitap kartını elde edilmek için Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Twitter üzerinde başlattığı çekilişlere katılmak şarttır. İlgili çekilişlerin nihayetinde kazanan bireyler, sahip oldukları GSB Kartlarını ile D&R mağazalarına arzu ettikleri gibi kullanabilirler.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nu Twitter üzerinde takip etmek

Kasapoğlu'nun paylaştığı çekiliş tweetlerine katılmak.