Gazete Vatan Logo

E okul Veli Bilgilendirme sistemi ve MEB E okul VSB öğrenci girişi nasıl yapılır? MEB 2022 e okul girişi ile LGS giriş belgesi, not ve devamsızlık öğrenme!

E okul Veli Bilgilendirme sistemi ve MEB E okul VSB öğrenci girişi araştırmaları hızlandı. LGS sınav yerleri açıklandı. LGS sınav yerlerinin açıklanmasıyla  sınava nerede gireceğine ve sınav bilgilerine erişim sağlamak isteyen öğrenciler “E okul öğrenci girişi” sorgulaması yapmaya başladı. Peki, E okul Veli Bilgilendirme sistemi ve MEB E okul VSB öğrenci girişi nasıl yapılır? MEB 2022 e okul girişi ile LGS giriş belgesi, not ve devamsızlık öğrenme…

E okul Veli Bilgilendirme sistemi ve MEB E okul VSB öğrenci girişi nasıl yapılır? MEB 2022 e okul girişi ile LGS giriş belgesi, not ve devamsızlık öğrenme!

27 Mayıs'tan itibaren e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden yayınlandı. Okul müdürlükleri bu tarihten itibaren öğrencilerinin sınav giriş belgelerini alacak ve mühürleyerek öğrencilere teslim edecek. Bakanlığın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, LGS kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrenciler, sınav merkezi, bina, salon ve sıra bilgilerine Bakanlığın "www.meb.gov.tr" internet adresi ve e-Okul üzerinden ulaşabilecek.

E okul Veli Bilgilendirme sistemi ve MEB E okul VSB öğrenci girişi

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, LGS sınav yerlerinin açıklanmasıyla yeniden gündemindeki konu oldu. Öğrencilerin sistem bilgilerine T.C kimlik no ve okul numaraları kolayca erişim sağlanabiliyor.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne başarılı bir giriş yaptıktan sonra sol menüde yer alan "Not Bilgisi" seçeneğine tıklayın.

Bu seçeneğe tıkladıktan sonra açılan pencerede öğrencinin not bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz.

E-Okul öğretmen girişi ekranı ile not girişi, devamsızlık eklemeleri, öğrenci performansları gibi pek çok veri eklenebiliyor. E-Oku öğretmen girişi de aynı ekran üzerinden gerçekleştiriliyor. 

E-OKUL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı