Gazete Vatan Logo

E karne giriş 2023! Karne not girişleri bitti mi, notlar e okula girildi mi? E okul ne zaman kapanıyor?

E okul ne zaman kapanıyor, karne not girişleri bitti mi? E karne giriş ekranı öğrenciler ve veliler tarafından sık sık ziyaret ediliyor. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemi 23 Ocak’ta bitiyor, öğrenciler karnelerini ise yarın alacak. Karne günü öncesinde e-karne, şube yazılı ortalamaları, not, nakil, devamsızlık, merkezi sınav, takdir, teşekkür belgeleri gibi bilgilere ulaşılmaya çalışılıyor.

E karne giriş 2023! Karne not girişleri bitti mi, notlar e okula girildi mi? E okul ne zaman kapanıyor?

E Okul sisteminin ne zaman kapanacağı, birinci dönemin bitmesine kısa süre kala velilerin ve öğrencilerin gündeminde yer alıyor. MEB e Okul VBS ile e karne sistemi yoğunluk kazandı. Veliler, öğrenciler E Okul ne zaman kapanıyor ve e-okul kapandı mı? sorularına yanıt ararken e karne girişi ziyaret edilen hizmetlerden biri oldu. Birinci dönemi eylül ayında başladı, 2022 2023 eğitim öğretim döneminin yarıyıl tatili 23 Ocak- 3 Şubat 2023 tarihleri arasında uygulanacak.

Karne not girişleri bitti mi, notlar e okula girildi mi?

MEB tarafından hizmet veren e-Okul sistemine, meb.gov.tr bakım ve onarım zamanları haricinde kesintisiz olarak erişim sağlanıyor.

E-Okul girişi ile not bilgilerinizi menüdeki "Not Bilgisi" bölümüne tıklayarak öğrenebilirsiniz.

E Okul üzerinden sınav tarihler, haftalık ders programı, devamsızlık bilgisi de görüntüleniyor.

E karne giriş 2023

E-OKUL GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

E-Okul karne döneminde öğrencilerin erişimine açık olmaya devam edecek. 

Karne gününe kadar E Okul ekranı açık kalmaktadır. Not girişlerinin karnelerin veriliş tarihinden önce kapatılması bekleniyor.

Haberin Devamı