Gazete Vatan Logo

Deneyap Türkiye sınav sonuçları açıklandı mı? Deneyap 2020 sonuçları nasıl sorgulanır?

Türkiye'nin teknolojik kalkınma programı Deneyap Türkiye Atölyesi sınavı, geçen hafta Pazar günü yapıldı. Teknoloji alanında öğrenci yetiştirme ve eğitim verme amaçlı kurulan Deneyap atölyeleri için yapılan yazılı sınav sonuçları merakla bekleniyor. Adana, Ankara, Antalya, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Hakkari, İzmir, Konya, Manisa, Muğla ve Trabzon olmak üzere toplam 12 ilde açılan Deneyap Türkiye sınavı sonuçları 2020 nasıl öğrenilir? İşte Deneyap sonuçları 2020 süreci ile ilgili detaylar…

Deneyap Türkiye sınav sonuçları açıklandı mı? Deneyap 2020 sonuçları nasıl sorgulanır?

Deneyap Teknoloji Atölyeleri 9 Şubat'ta gerçekleştirilen sınav sonuçları yakından takip ediliyor. Teknoloji alanında öğrenci yetiştirme, eğitme amacıyla Cumhurbaşkanlığının 100 Günlük İcraat Programı çerçevesinde, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın ortak çalışması sonucu kurulan Deneyap sonuçları nasıl sorgulanır?

DENEYAP SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

9 Şubat 2020 tarihinde saat 10’da yapılan Deneyap Türkiye sınavı 2020 sonuçları henüz açıklanmadı, bu ay içinde açıklanması bekleniyor.

SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR

YAZILI SINAV PUANI NASIL HESAPLANACAK?

Yazılı Sınav puanının yüzde 70’i ve Uygulama Sınavı puanının yüzde 30’u hesaplanarak toplam puanınız hesaplanacaktır.