Gazete Vatan Logo

AYT zor muydu? YKS 2020 zor muydu? İşte YKS ile ilgili ilk değerlendirmeler...

Yurt genelinde düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) "Alan Yeterlilik Testi" oturumu sona erdi. Sorular sosyal medyada tartışılırken ilk değerlendirmelerde geldi. Peki, YKS nasıldı? AYT zor muydu? YKS 2020 zor muydu? İşte YKS'den ilk değerlendirmeler...

AYT zor muydu? YKS 2020 zor muydu? İşte YKS ile ilgili ilk değerlendirmeler...

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) "Alan Yeterlilik Testi" oturumu tamamlandı. 2020 YKS sınavının ilk kritikleri sosyal medyada yapılıyor. Peki, YKS nasıldı? AYT zor muydu? YKS 2020 zor muydu? İşte YKS ile ilgili ilk değerlendirmeler...

AYT ZOR MUYDU? YKS ZOR MUYDU, KOLAY MIYDI?

Sınavdan çıkan öğrencilerden Mustafa Sakarya, sınavın zor olduğunu, sosyal ve felsefe grubunda zorlandığını, matematiğe ise bakamadığını söyledi.

Öğrencilerden Soner Terkeş de, sınavının güzel geçtiğini belirterek, tüm öğrencilere başarılar diledi. Terkeş, "İnşallah hayırlısı ile sınavı başarıyla kazanacağız. Hedefim tıp fakültesini kazanmak. Hem çalışıp hem de okumak istiyorum. İnşallah emeğimizin karşılığını almaya çalışacağız. Üniversiteye girmek çok güzel ve inşallah emeğimizin karşılığı alırsak üniversiteyi kazanabilirsek daha mutlu olacağız. " diye konuştu.

Öğrencilerden Can Çöğen ise, "Sınavım normale göre başarılı geçti. Yapamadığım sorular oldu ama genelde kolaydı. Sağlık açısından da sosyal mesafe kuralları çok iyiydi ve koronavirüs tedbirleri başarılı olarak sınavda alınmıştı. Hedefim pilot olmak ve Özyeğin Üniversitesini kazanmak istiyorum." dedi.

Haberin Devamı