Gazete Vatan Logo

AUZEF sınav giriş belgesi açıklandı mı, nereden alınır? AUZEF bütünleme sınavı giriş yerleri sorgulama!

AUZEF sınav giriş yerleri belli oldu mu, AUZEF sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? AUZEF bütünleme sınavları 22 - 23 Ocak 2022 tarihlerinde yüz yüze yapılacak. AUZEF bütünleme sınavın öncesi, sınav giriş belgesi ve sınav yeri bilgileri araştırmaları hız kazandı. İşte AUZEF sınav giriş belgesi 2022 hakkındaki son bilgiler…

AUZEF sınav giriş belgesi açıklandı mı, nereden alınır? AUZEF bütünleme sınavı giriş yerleri sorgulama!

AUZEF sınav giriş yerleri belli oldu muAUZEF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? AUZEF bütünleme sınavları bu hafta yapılacak. AUZEF telafi sınavları ise 22-23 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınavlar yüz yüze yapılacak. Peki, AUZEF sınav giriş belgesi yayınlandı mı, nasıl ve nereden alınır? AUZEF sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? AUZEF sınav giriş yerleri sorgulama…

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI MI?

AUZEF sınav giriş belgelerinin hafta ortasına kadar paylaşılması bekleniyor.

AUZEF ONLİNE MI YAPILACAK?

AUZEF tarafından yapılan açıklamada "Bazı basın yayın organlarında fakültemize ait telafi sınavlarının çevrimiçi (online) olarak yapılacağı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı telafi sınavları daha önce duyurulduğu üzere 22 - 23 Ocak 2022 tarihlerinde gözetimli olarak yüz yüze yapılacaktır. Fakültemiz ile ilgili duyurular için lütfen web sayfamız dışındaki kaynaklara itibar etmeyiniz." İfadeleri kullanıldı.

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN ALINIR?

Haberin Devamı

Sınav tarihine kısa bir süre kala yayınlanacak olan AUZEF sınav giriş belgesi auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden alınabiliyor.

AUZEF 2022 TAKVİMİ

AUZEF bahar dönemi ara sınavları 16-17 Nisan 2022 tarihlerinde yapılacak. Bahar dönemi finalleri ise 4-5 Haziran 2020'de yapılacak.

AUZEF bahar dönemi telafi sınavları 02 - 03 Temmuz 2022 tarihlerinde uygulanacak.

AUZEF üç ders sınavı ise 24 Temmuz 2022'de yapılacak.